跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我想幫bb影相, 有冇又平又好o既影樓介紹?

之前個post喺自由報料度無啦啦比人delete左~真係唔明我又唔係hard sell野, 我介紹朋友咋麻~有人粒聲唔出就delete我個post~~真無禮貎!! 如果個post真係有問題既~係咪應該pm我話我知先, delete都起碼通知聲先丫~而家又唔比我post野喺自由報料度~咁算乜野意思!!!! 好嬲呀!!!

唔好意思嚇親大家~~我有$200 coupon有興趣要既朋友pm留email比我~
Baby Face Studio

子爵府

我之前影個間 大肚相 $380 3個images
quality 唔錯架 勝在平平地 玩下唔過千囉
將會book 同對仔女去影

影完俾你地睇下靚唔靚呀

大宅

Hi all
please check pm!

大宅

好媽媽勳章

Addfish,kkmc,HIN_bb,

唔該咁多位pm你影樓既資料俾我呀,我都想試下同兩個囡囡去影呀,唔該晒~~~

歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

複式洋房

kkmc,

received it, hv some questions pls check pm pls.....

bella
My Sweety Kinki  

洋房

我都想幫bb影相, please pm 影樓 info to me 2, thank you!

水晶宮

dear all

check pm thanks!

大宅

bellalp 寫道:
kkmc,

received it, hv some questions pls check pm pls.....

bella

To bellalp,
sorry, I haven't received any pm from you.
please send again.

別墅

想知咁多位媽咪,有冇人剩係套餐價錢落樓架?

水晶宮

fionaytwong 寫道:

大宅

fionaytwong 寫道:

我剩係套餐價錢落樓呀!
因為我bb好扭計 就算個攝影師叫我再換其他造型, 我都無心機換, 所以都影唔夠80張.
跟住選相個姐姐又唔hardsell, 成日幫我2選1. 仲話"呢2張差不多, 不如要後面果張, bb笑多d". 我老公即話:"咁唔要前面果張". 其實我想2張都要, 因為我前面果張靚d :-( :-( ( 我老公驚我好似影婚紗相時咁張張都想要, 所以成日好快就話唔要, 激c我)

男爵府

我都想.......
pls pm me, thanks

洋房

我都想幫bb影相, pm me,thx!!!

男爵府

我昨日同芷霖去左studio123影, 果度d 哥哥姐姐好好人, 影得好靚呀, 呢張是其中一張

http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

水晶宮

dear all

男爵府

我同BB影左啦...

水晶宮

幾時有相睇呀?
媽媽可人 寫道:
我同BB影左啦...

大宅

pls send information to me....
thanks

大宅

wongkaka

我有興趣同阿b影番輯靚相,可否pm資料比我,謝謝!

男爵府

下星期二呀...

首頁

尾頁

跳至