跳至

首頁
23456...8

尾頁

複式洋房

Re: BB 趣事分享

JoanneChow 寫道:
leewu
我個囡都係成日吟吟尋尋嫁~~

你講起吟吟尋尋........我個仔又係好鍾意吟,仲要係訓係 c6身邊吟........攪倒 c6 成日話佢好既唔學,學哂佢阿媽 d 嘢(吟吟尋尋) 激死

謙謙 boy

大宅

NenNen 寫道:
Nicole 係上個星期五反左身喇
佢最近仲成日啜自己隻腳趾添呀 救命呀

我個囝近排好鐘意渣住自己隻腳, 不過可能佢手短腳短, 唔駛張腳趾放入口

大宅

你個霖好攪笑~~ 放屁係咪作痾唔呀?

lovelygin 寫道:
霖霖前兩日開始識反身,但因太用力亦同時放屁屁

大宅

NenNen 寫道:
Nicole 最近成日眼金金望住自己對手 (好似而家先知道自己有對手咁)

小慈都係咁呀, 有相為證!

大宅

Angus呢輪又好似loklok咁, 唔啜指公啜咀咀呀!
fung1975 寫道:
近排loklok個咀仔好鐘意咁樣

別墅

GIGI都好似你們咁, 唔啜指公啜咀咀呀!

禁止訪問

陪月勳章

大宅

cheerful-BB
恭喜晒
有人教我舖床單or被仔係網床上面然後俾Grace玩, 咁的口水只會流在床單or被仔上面, 羅去洗好方便!

禁止訪問

陪月勳章

大宅

咁正? 咩牌子呀?

別墅

Nicole 啜腳趾罪證

禁止訪問

陪月勳章

男爵府

my baby too
隋心而行

男爵府

食腳指

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/77374/79712.18276391.28252.jpg[/img]
隋心而行

男爵府

我囡囡屙臭臭的"用力"樣子

[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/77374/79712.17986751.85203.jpg[/img]
隋心而行

大宅

leewu 寫道:
我囡囡屙臭臭的"用力"樣子

ha ha ha, o甘都比你映到

別墅

好攪笑...."擒"日我幫個女扮得靚靚去飲茶, 飲完茶後我埋單, 而婆婆就抱住恩恩同印傭出門口等我, 我埋完單後出去meet佢地, 佢地已經笑到"ka ka"聲咁...
話說...正當佢地等緊我既時候, 剛剛有兩個打扮摩登既女士係隔離果間酒樓出黎, 佢地見到我媽咪抱住恩恩, 就係度好有興趣咁望下望下, 又對住我媽咪笑話好得意, 之後就行去坐電梯, 邊行重邊回頭望, "吱吱枕枕"咁... 未行到去電梯口, 佢地已經番轉頭行去我媽咪面前, 問:「呢個公仔咁大個係邊度買, 好得意呀!」跟住我媽咪不知好嬲定好笑, 就話:「呢個係人黎架!」原來呢兩個女士見恩恩又無郁又無笑, 又全身粉紅色咁...花邊帽, 花邊衫... 我媽咪又好似好輕鬆咁單手抱住佢... 所似誤會恩恩係公仔....

大宅

kikihoo,

咁都得?以為係公仔???
妳一定將妳個女打扮到成個娃娃咁啦!哈哈!

大宅

kikihoo,
哈哈! 我第一眼見望見你幅大頭相都以為係大公仔
啊... 你又轉了張大頭相, 上一幅似 d, wei 轉番啦 :tongue:

大宅

Kathy, 恩恩真係好靚好公仔look呀!!
kikihoo 寫道:
好攪笑...."擒"日我幫個女扮得靚靚去飲茶, 飲完茶後我埋單, 而婆婆就抱住恩恩同印傭出門口等我, 我埋完單後出去meet佢地, 佢地已經笑到"ka ka"聲咁...
話說...正當佢地等緊我既時候, 剛剛有兩個打扮摩登既女士係隔離果間酒樓出黎, 佢地見到我媽咪抱住恩恩, 就係度好有興趣咁望下望下, 又對住我媽咪笑話好得意, 之後就行去坐電梯, 邊行重邊回頭望, "吱吱枕枕"咁... 未行到去電梯口, 佢地已經番轉頭行去我媽咪面前, 問:「呢個公仔咁大個係邊度買, 好得意呀!」跟住我媽咪不知好嬲定好笑, 就話:「呢個係人黎架!」原來呢兩個女士見恩恩又無郁又無笑, 又全身粉紅色咁...花邊帽, 花邊衫... 我媽咪又好似好輕鬆咁單手抱住佢... 所似誤會恩恩係公仔....

首頁
23456...8

尾頁

跳至