跳至

首頁
34567...8

尾頁

禁止訪問

Re: BB 趣事分享

複式洋房

Kathy...

妹妹又真係好攪笑 :lol: :lol:

謙謙 boy

別墅

Regine,

好啦!聽妳講, 轉番啦!其實我個女如果唔戴帽成個靚仔咁(唔係"靚"仔....) (哈哈!自己讚自己個女), 因為佢d頭髮唔係好多, 所以唯有幫佢多d戴帽出街, 等佢似番個靚女呀.....

別墅

Nicole 我大個女喇, 學識"目"嘴喇...
我似唔似食左酸梅乾變超人呢???

大宅

嘩bb幾大個呀!咁快可以啜腳趾, 好勁呀

別墅

Nicole was borned on 16 April 2006.

pooh_eva 寫道:
嘩bb幾大個呀!咁快可以啜腳趾, 好勁呀

大宅

hi all~
e 2day 5知係咪 少少,思蘊b由朝到黑都掛住 ,好似要冬眠咁 ,定係佢知道daddy要開始返夜,5想嘈住daddy 呢 ?-(

大宅

今晚 sophie 學識玩 boo 口水, 仲要表演俾爸爸睇, 笑4啦! 之後我咪捉住佢隻手仔, 又學佢咁擺係我個口前 boo, 個衰妹居然 "笑出聲", 萬試萬靈

洋房

囡囡都識玩 boo 口水&好似隻蟹咁濆泡.成日要幫佢清潔塊臉, 怕佢d口水整到塊臉生野. 真係緊張mama.
reginefhk 寫道:
今晚 sophie 學識玩 boo 口水, 仲要表演俾爸爸睇, 笑4啦! 之後我咪捉住佢隻手仔, 又學佢咁擺係我個口前 boo, 個衰妹居然 "笑出聲", 萬試萬靈

大宅

我都係ar.........
[quote]
MANDYCT 寫道:
囡囡都識玩 boo 口水&好似隻蟹咁濆泡.成日要幫佢清潔塊臉, 怕佢d口水整到塊臉生野. 真係緊張mama.[quote]

大宅

我囡囡都係玩 boo 口水&好似隻蟹咁. VERY CUTE.

男爵府

我囡囡鐘意咁樣食手指
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/77374/s180/79712.18803396.25986.jpg[/img]
隋心而行

大宅

星期六搭地鐵時, 有個姨姨撩 sophie 玩, 佢好有反應咁又笑又跳, tum 得個姨姨好開心; 之後人地自己傾計, sophie 佢係咁 "ur" 人地幾次, 要人地同佢玩, 搞到姨姨要一直同佢玩直至落車

別墅

My B too, and he likes to taste each finger one by one A Dirty B!

leewu 寫道:
我囡囡鐘意咁樣食手指

別墅

我同老公傾計,佢問我係唔係4點去街?我個b聽到,居然答"係呀",我同老公不知幾開心!(雖明知佢係咁啱發到呢個音)

大宅

畀面勳章 爸B勳章

有一晚我同老公同桐桐係張床度玩,咁我問我老公信吾信,如果我喊桐桐會跟住喊,我笑佢會跟住我笑,咁我老公叫我試下啦,之後我就扮喊,桐桐見到聽到我喊就稨晒咀仲喊左出來,我見佢咁即刻同佢笑番,佢又對我笑番啦

大宅

桐桐真係好得意 bor!

等待驗證會員

我個bb已經識分男女,佢好like同d姐姐玩,我去買衫d sales姐姐啦,診所姑娘啦,有一次真係俾佢笑死,我0係仙x林食野,佢已經撩到週圍d妹妹仔個個同佢玩,咁岩有人埋0黎收野,佢唔理三7廿一,就捉住人地隻手指,點知睇清楚係哥哥仔,佢個樣即變得好失望,立即鬆手!笑到我同周圍d人死,搞到人地好尷尬!!!

大宅

前日早上, 我地兩公婆俾音樂聲 morning call , 原來係 sophie 用埋側身大力拉扯床邊個音樂盒幾次 (我只係前一日教佢用手拉個音樂盒) ... bb 真係會隨時隨地俾好多驚喜你呀!

別墅

琴日同探長樂樂去公園玩, 腍住同佢玩千秋同滑梯, 點知去到佢居然目訓左, 之前佢已經目訓左嫁啦, 結果mud都無玩, 公園係點都唔知, 番到屋企就即醒, 俾佢吹脹

唔知係咪架戰車太舒服, 次次坐住去街都會目訓覺, 係屋企又唔見佢咁易目訓

首頁
34567...8

尾頁

跳至