跳至

首頁
23456...25

尾頁

男爵府

Re: 油塘宿舍靚太俱樂部(Part 2)

大喼,

如果將來我亞仔滾大++個肚肚, 你就要貼埋大床囉!!!

[quote]
大喼 寫道:
JOJO,

仲好,等我多筆禮金 [quote]
JoJo* 寫道:
大喼,

未到18歲, 我個仔已經溝左++, 到時唔駛還番比你! :tongue:

男爵府

miu~miu,

你仔仔果然好中氣喎!!!

miu~miu 寫道:
大喼
係呀, 都幾驚架, 不過好攪笑, 就係我聽到bb 喊, 以為已攞左bb 出黎,點知 d麻醉師同姑娘話, "嘩, 未出黎已經聽到喊聲, 犀利!"

男爵府

大喼,

我未落無痛分娩的麻醉藥果陣, 我只係開到兩度, 果吓我已經

[quote]
大喼 寫道:
807jjma,

你好勁呀,其實我都好想試下生仔痛d情況,5知自己定5定得住

男爵府

kellylamyc,

(如果正在食緊飯的靚太, 請唔好睇以下果段)

我最記得自己生亞仔果陣, 一日到黑都叫姑娘幫我放便; 因為我第一日係見紅入院, 不過全日都只係見紅, 到半夜就有規律的痛, 不過就好似攪肚痛咁, 唔算好痛; 第一日放左便, 但亞仔未出世.

到左第二日, 醫生話幫我催生, 我又係咁叫姑娘幫我放便, 姑娘問我朝早有冇去大便, 我話有, 咁個姑娘就話唔駛放; 後來我同姑娘講:"姑娘, 你好人啦, 我真係好好屎架! 你幫我放啦! 我怕生到半路癩屎呀!"

跟住個姑娘係咁笑, 最後當然有幫我放便啦! 而我當然亦交足貨啦!

講起又講, 果枝放便真係幾得! 呢頭"0即"完唔夠一分鐘, 我即跑去廁所, 好彩住二人房, 去廁所只係幾步路, 如果唔係, 一定癩屎!

kellylamyc 寫道:
jojo,

你好happy啦,阿根庭今年好有冠軍相 我個人就like德國,不過,好多人都覺得佢地d波好悶

我都5知點答,可以更係順產好啦,康復得快好多,我半夜生kelly,幾個鐘之後已經可以落床四圍行

真係好鬼 c 痛囉,簡直超出預期幾倍!!吸氣同打針都試過,我覺得完全冇用囉,重好記得我痛到狂叫同死足住床欄,姑娘重要同我講 ”太太你冷靜d,床欄就黎爛啦”我個刻都冇理佢照叫照足住床欄,之後,諗返就覺得好好笑 重有順產完,覺得自己做晒女人要做的野!

希望5好嚇親你,不過,真係要有心理準備!

男爵府

kellylamyc,

我隻佬有陪我入去生, 隻屎佬......

話說我用無痛分娩, 所以唔可以飲水/食野; 在產房等左六個鐘, 終於可以"扎馬"準備生; 第一吓用氣果陣, 我深呼吸完忍住度氣去痾, 第一吓唔得, 跟住放番鬆晒, 連忍住果啖氣都放埋......呢個時候, 我見到我老公個表情好衰, 意思話我個口臭!!!

跟住唔夠半分鐘, 第二吓又用氣, 呢吓可能我比隻屎佬谷鬼住左我度氣, 所以亞仔就係咁的情況下出世.

kellylamyc 寫道:
大喼,

我冇要c 6 入去陪我生,好彩冇叫,自己咁樣衰,真係成個癲婆咁

男爵府

FatCatCat,

歡迎!!! 有時間多d上來一齊吹吹水.

男爵府

我聽好多四十多歲的朋友講, 佢地生果陣, 連床單都扯爛埋.

miu~miu 寫道:
kellylamyc
太太你冷靜d,床欄就黎爛啦
好攪笑

男爵府

柔媽,

我果一刻剩係想痾屎咋!
加上我又咁鬼好屎, 一日痾兩次! 直腸直肚!

我第一晚都係一個人住, 有少少驚; 到第二晚, 有個媽咪陪我, 大家都好好傾, 佢仲教左我好多野, 佢亞仔早我亞仔幾個鐘出世.

柔柔媽媽 寫道:
jojo
睇完你打段野,真係比你笑鬼死,你有冇咁多便要排呀,乜你唔怕屙屙下屙咗阿仔出嚟咩
嗰時我又係住二人房,但得我一個住,嘩....幾驚呀,又靜又悶

男爵府

柔媽,

唔駛1粒鐘???
嘩~~~你真係有賺囉!!!
第二胎果然係快好多.
(不過我都識有d媽咪第二胎都要用6粒鐘)

柔柔媽媽 寫道:
jojo
嗰時我想屙屎,咁就同姑娘講,叫佢攞鴨仔比我,點知佢走埋嚟,望兩望,佢就拿拿林推我入產房,唔夠1粒鐘,咁就bi咗柔柔出嚟 前後入院2粒鐘攪掂

男爵府

miu~miu,

+吓有時諗番生仔果陣的情況, 又好笑, 又好回味!

[quote]
miu~miu 寫道:
jojo
笑c 我啦[quote]

男爵府

ivy,

你返來啦?! 等左你好耐喇!!!
早兩日在樓下公園見到你工人+兩個女, 跟住你工人就叫囡囡同我打招呼, 後來我就叫左你大女同細女個名, 你大女好奇怪點解我知佢個名, 後來我話佢知我係你媽咪個朋友.
(話時話, 我地都未見過面, 我竟然呃你個女添!)

ivytang02 寫道:
見大家講生仔講得好開心 我回來LA, 我女考完試LA....

男爵府

rubytse,

唔駛驚, 我bi亞仔果陣, 真係要好用力架!
段估痾屎果陣, 都唔會用9牛2虎之力掛?!

rubytse 寫道:
c 啦...聽得多,
依家急屎都驚會bi 左亞b 出黎.....

男爵府

小苯豬,

Hi~~~

男爵府

小苯豬,

E???!!! 我好少見你上來架播!!! 平時你係咪齋睇先???

依家等緊3點果場.

男爵府

小苯豬,

死啦!!! 我真係唔知添!!!
黑雨果日我唔記得自己去過邊喇;
再比d貼士過我好唔好?

[quote]
小苯豬 寫道:

男爵府

妖~~~ :tongue: :tongue: :tongue:
等我仲估餐死! :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

做乜咁耐冇見?
去左幫我捧阿根廷?

男爵府

小苯豬,

係啦! 真係越來越嚴重呀!!!
睇怕年尾仲會收經添囉! :-( :-( :-(

[quote]
小苯豬 寫道:
你d老人痴x,嚴重

男爵府

小苯豬,

我以為有人暗戀我咋.

小苯豬 寫道:
哈哈~~~~~~
仲唔反屎你
[quote]
JoJo* 寫道:
妖~~~ :tongue: :tongue: :tongue:
等我仲估餐死! :tongue: :tongue: :tongue:
[/quote]

男爵府

小苯豬,

你個新髮型幾好喎!!! 幾襯你面形.
話時話, 難唔難打理?

我以前電過一個扭繩頭, 嘩!!! 唔梳得, 成堆亂草咁! 不過果陣興扭繩頭, 所以亂草就亂草吧!

首頁
23456...25

尾頁

跳至