跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 數字生日頭cool

你地都唔係差好多到30個ORDER, 唔緊要啦, 照有8折.

大宅

咩係入數ref no呀???

大宅

如果你電話過數或網上過, 佢會有個號碼比你, 但如果櫃員機就有收据.
Jackievv 寫道:
咩係入數ref no呀???

男爵府

BK Milk勳章

hi,我想要
數字皇冠 (1字)
win_bb 1個粉紅色(郵寄) $25

thanks

大宅

已入數∼pls check∼

大宅

各位媽媽

[size=large] **全部安排郵寄**

[size=large] 如果沒有收據或scanner, 可email OR pm入數ref no, bk login name, 訂貨資料及郵寄地址. 最好可email收據,方便查賬.

[size=large]截數日期 : 30 jun 06

636 130 742 001 匯豐銀行

TAM KA WAI, IRIS

另email入數紙到 [email protected] 寫上 bk login名, 要咩貨, 地址.

收到錢, 會寄出給大家
截數日期 : 30 jun 06
入數日期 : 1-10 JUL
送貨日期 : 10 - 15 jul 06 (郵寄)

$30 (30個order有8折, 即$24 + 郵費 (視乎你訂几多件, 一件 $1郵費.)

[size=medium]數字皇冠 (1字)
1. ill 1個藍色 $25[size=small]已付 27/6
2.jackievv 1個粉紅色 + 1支紫色神仙棒(郵寄) $34[size=small]已付 30/6

3.ykammie 1個粉紅色(郵寄) $25
4. jessica0601 1個粉紅色(郵寄) $25
5. 六筒媽 1個粉紅色 $25[size=small]已付 01/7
6. 鴨仔蛋 1個粉紅色 $25[size=small]已付 01/7
7. kat923 1個粉紅色 $25
8. kathy_yff 1個粉紅色(郵寄) $25
9. Joann 1個粉紅色 $25[size=small]已付 26/6
10. wingyee_ma 1個粉紅色(郵寄)--我1個月前已order 左,而家group 埋有折 $25[size=small]已付 30/6

11.~JOAN~ 1個粉紅色(郵寄) $25
12.nikitaki 1 個藍色 (郵寄) $25[size=small]已付 28/6
13.sabrina91234 一個粉紅色 $25
14.cymuimui 1個粉紅色(郵寄) $25
15mrs_snoopy1字藍色 $25[size=small]已付 29/6
16.bobo620 1字粉紅色 $25
17.win_bb 1個粉紅色(郵寄) $25[size=small]已付 30/6

[size=medium]數字皇冠 (2字)
1. plmok 1個粉紅色 + 1個神仙棒(2字)ok $34

[size=medium]數字皇冠 (3字)
1. plmok 1個紫色 + 1個神仙棒(3字))ok $34

如果訂數字皇冠1字, 要7月10日先有貨, 其他數字, 部份已有貨, 要視乎你訂咩數字.

[size=medium]神仙棒現只有2 & 3字紫 & 藍色

$25 + $2 郵費

1. jackievv 16b 1set 紫色 (你要心型神仙棒) $27[size=small]已付 30/6

2. jessica0601 16b 1set 紫色 (因只剩皇冠神仙棒) $27

[size=small]16a/b 無貨了

1. francisca photo no 15 (pink) x 1
$25

如果集齊30人訂, 會有8折. 如果你地唔等group order, 我可以先比貨大家.

入數後, 會郵寄貨比大家.

多謝

大宅

Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

大宅

點將入數紙e-mail俾你呀??
我冇掃瞄器呀!!!!

大宅

唔緊要啦, 你pm 你訂貨資料, 地址同入數日期 & ref no.比我就ok.

thanks
Jackievv 寫道:
點將入數紙e-mail俾你呀??
我冇掃瞄器呀!!!!

大宅

係咪今日入呢, 如果係, 我收到, 請pm你要的貨加埋地址比我啦 !

thanks
mrs_snoopy 寫道:

大宅

我過左數啦,check pm~~~

子爵府

我好幾日無上過網, 唔記得o左入呀!
o甘點算呀, 我星期一入比你呀
唔好意思, 我真係好想要o架!

大宅

bobo620 寫道:
我好幾日無上過網, 唔記得o左入呀!
o甘點算呀, 我星期一入比你呀
唔好意思, 我真係好想要o架!

佢話cut貨日係6月30號,入數日期係7月1-10號~~~~

大宅

ITBC~

鴨仔蛋&六筒媽一齊入左~~7月1日~check pm,
thank so much∼

大宅

itbc,
我成個禮拜都冇上bk,今日先睇到呀!可唔可以聽日先入數比你呀!thank!!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

1-10/7入數比我就得了.
kathy_yff 寫道:
itbc,
我成個禮拜都冇上bk,今日先睇到呀!可唔可以聽日先入數比你呀!thank!!

大宅

各位媽媽

[size=large] **全部安排郵寄**

[size=large] 如果沒有收據或scanner, 可email OR pm入數ref no, bk login name, 訂貨資料及郵寄地址. 最好可email收據,方便查賬.

[size=large]截數日期 : 30 jun 06

636 130 742 001 匯豐銀行

TAM KA WAI, IRIS

另email入數紙到 [email protected] 寫上 bk login名, 要咩貨, 地址.

收到錢, 會寄出給大家
截數日期 : 30 jun 06
入數日期 : 1-10 JUL
送貨日期 : 10 - 15 jul 06 (郵寄)

$30 (30個order有8折, 即$24 + 郵費 (視乎你訂几多件, 一件 $1郵費.)

[size=medium]數字皇冠 (1字)
1. ill 1個藍色 $25[size=small]已付 27/6
2.jackievv 1個粉紅色 + 1支紫色神仙棒(郵寄) $34[size=small]已付 30/6

3.ykammie 1個粉紅色(郵寄) $25
4. jessica0601 1個粉紅色(郵寄) $25
5. 六筒媽 1個粉紅色 $25[size=small]已付 01/7
6. 鴨仔蛋 1個粉紅色 $25[size=small]已付 01/7
7. kat923 1個粉紅色 $25
8. kathy_yff 1個粉紅色(郵寄) $25[size=small]已付 03/7
9. Joann 1個粉紅色 $25[size=small]已付 26/6
10. wingyee_ma 1個粉紅色(郵寄)--我1個月前已order 左,而家group 埋有折 $25[size=small]已付 30/6

11.~JOAN~ 1個粉紅色(郵寄) $25
12.nikitaki 1 個藍色 (郵寄) $25[size=small]已付 28/6
13.sabrina91234 一個粉紅色 $25
14.cymuimui 1個粉紅色(郵寄) $25
15mrs_snoopy1字藍色 $25[size=small]已付 29/6
16.bobo620 1字粉紅色 $25
17.win_bb 1個粉紅色(郵寄) $25[size=small]已付 30/6

[size=medium]數字皇冠 (2字)
1. plmok 1個粉紅色 + 1個神仙棒(2字)ok $34

[size=medium]數字皇冠 (3字)
1. plmok 1個紫色 + 1個神仙棒(3字))ok $34

如果訂數字皇冠1字, 要7月10日先有貨, 其他數字, 部份已有貨, 要視乎你訂咩數字.

[size=medium]神仙棒現只有2 & 3字紫 & 藍色

$25 + $2 郵費

1. jackievv 16b 1set 紫色 (你要心型神仙棒) $27[size=small]已付 30/6

2. jessica0601 16b 1set 紫色 (因只剩皇冠神仙棒) $27

[size=small]16a/b 無貨了

1. francisca photo no 15 (pink) x 1
$25

如果集齊30人訂, 會有8折. 如果你地唔等group order, 我可以先比貨大家.

入數後, 會郵寄貨比大家.

多謝

洋房

我過咗數 la,請check pm

男爵府

我想今個星期要, 唔知得唔得?

複式洋房

Hi itbc,
我成個禮拜都冇上bk,今日先睇到呀!可唔可以聽日先入數比你呀! Thanks.

數字皇冠 (2字)

數字皇冠 (3字)

Total: $68

PLMOK

首頁

尾頁

跳至