論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我響ip cam影低左相,包括佢擅自拎左我條"蕉形"攬枕放bb上去掠住,FREE一隻手出黎撥頭髮呀/托頭(恰眼瞓?)呀/做伸展活動,etc….仲有完全錯曬(自創)或似叉勁既掃風手勢! 我話左佢幾次喇….表現都係一時時

佢來左3個月,我b兩個月大

大宅

up

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆:印印餵奶和掃風手勢經常性不當,需要向AGENT反映嗎?

好難教,佢都無心學。不如搵人等閑上屋企𥄫實佢啦。

Minniemouse:-P

男爵府

引用:我響ip+cam影低左相,包括佢擅自拎左我條"

原帖由 ncls 於 12-12-06 發表

我響ip cam影低左相,包括佢擅自拎左我條"蕉形"攬枕放bb上去掠住 ...
咁你睇bb是否安全? 會唔會chocking? 你平時自己係咪會咁餵bb? 如果唔安全就要即刻call back, 唔係影相。 如果安全or自己都會咁做, 咁就唔駛担心。 工人幾大年幾? 會唔會有手痛。 如果佢手痛仲要抱住bb我仲驚。我寧願佢用pillow.

大宅

回覆:seenfu 的帖子

佢三十一歲咋,掃風一半以上掃唔起,就算掃倒,BB只係好細聲。我或我媽掃就好大聲。當然,有時BB睡著了掃唔起我吾會怪佢。

佢掃掃下會變左叉面珠或叉頸,因佢好輕力,如果唔係BB比佢搞到係咁up頭,點都對條頸仔唔好。

我一返工佢餵一餐奶,之後我媽餵嘅,睡前一餐有時叫但我睇住,5am又一餐我有時會一邊睡一邊睇ip cam.

話得佢幾次,態度仲越來越差。仲一邊un腳一邊餵:thinking:

大宅

up

首頁

尾頁

跳至