懷孕前後

跳至

首頁
12345...52

尾頁

大宅

Re: 有冇人試過去伍青華醫生度做結構性超聲波檢查

YanHoMum:
我諗注係canossa生,個間醫院有聽力測試做$400,咁做唔做好呢? 幾時打電話去健康院?

針咭?! 幾時會比我?

除左肝炎針, 其他你幫bb打五合一,咁即係去私家到打? How much?

你預產期6/20,記得到時再上黎同我地share,你bookmark 呢頁先啦!

你去法國生?注乜房? Join package? 順產?

大宅

Waikiki,

Do you need to wait for long time per visit at Dr 伍青華's clinic? I am planning to have baby, still considering the O&G doctor, I am quite concerned about the waiting time.

Karen

大宅

Karen:

Since Dr Ng is charging $800 per visit, not too many people are willing to pay that much, if comparing to other doctors (usually around $400). The waiting time is not long, around 15 minutes only. If you work in Central, you can go at lunch time.

大宅

Waikiki 寫道:
YanHoMum:
我諗注係canossa生,個間醫院有聽力測試做$400,咁做唔做好呢? 幾時打電話去健康院?

針咭?! 幾時會比我?

除左肝炎針, 其他你幫bb打五合一,咁即係去私家到打? How much?

你預產期6/20,記得到時再上黎同我地share,你bookmark 呢頁先啦!

你去法國生?注乜房? Join package? 順產?

Waikiki,
聽力測試, $400都唔算貴, 不過健康院係foc :mrgreen: :mrgreen: , bb出世一個月之內做, 你出院幾日~1wk 打電話都得喇.

針咭: 出院時w院比哂你. 放心

五合一: @~$600/支

大宅

Waikiki,

Sound good..no need to wait to long time. How much for the C-session charge from Dr Ng? I think I will go to Canossa as well, probably semi-private or private.

大宅

YanHoMum:
除了五合一,仲有乜針去私家打好d呢? 我唔想bb辛苦呢!
係味去是但一間私家兒科診所打就得架啦?

Karen:
C-section by Dr Ng costs $18000.
When will you have your baby ah?

大宅

Waikiki,

I hope I can have pig baby ar. Does $18000 for all class? Or, Dr Ng will charge more for 1st or 2nd class? BTW, when's your due date?

Karen

大宅

Waikiki,

My family doctor also looks after the new born babies, when I visited him, the new born did the vaccinations in his clinic, he said if I have baby, he can take care my baby as well. His clinic is in Central as well. If you need his contact, I can PM you.

Karen

大宅

Karen:

Thanks. Pls PM your family doctor's details for me.

$18000 for 3 people's room. I'm not sure if she's charging more for semi or private room. You can ring her nurse and ask.

My Edd is 24 Sept, 06.

大宅

Waikiki,

Please check PM.

So happy....24 sept, 06. I hope I can have one soon.

I will definitely check with Dr Ng. Happy to meet you here:)

Karen

大宅

Karen:
Thanks

大宅

大宅

Hello!

大宅

YanHoMum:
你去jor 邊呀?

大宅

我感日去jor伍醫生到產檢,佢幫我錄jor DVD,仲可以聽埋聲添,番屋企比老公睇。

大宅

大宅

up!

大宅

Waikiki 寫道:
YanHoMum:
除了五合一,仲有乜針去私家打好d呢? 我唔想bb辛苦呢!
係味去是但一間私家兒科診所打就得架啦?

Waikiki ,
選擇性:
1. 水痘針,1歲之後隨時可以打. 我BB打左
2. 肺炎鏈球針, 2歲之後打1針. 2歲之前就唔係太清楚. 我唔打算打.......
五合一/水痘針/肺炎鏈球針: 你可以先打電話問, 有得打先去囉.
我係樓下"卓健"打. 次次都指定兒科醫生 (佢地同BB打手藝一流, 工多藝熟).

P.S.1 我生左喇, 而家好攰.......我要 喇.
P.S.2 DR NG 收我 $14,000 順產, 平左$1,000

男爵府

想請教一下係咪間間卓健都有得幫bb打針
如果係就好lu~
我樓下有一間呀 :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

而家好似有6合1喎..
我尋日問伍醫生,佢話如果打6合1就第2個月個支肝炎針唔洗去健康院打,佢仲比左個兒科醫生我,係旺角,遲些我會打電話去問,打完如果ok就話你地聽啦

首頁
12345...52

尾頁

跳至