懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇人試過去伍青華醫生度做結構性超聲波檢查

我有想過下,不過都係3年後先....

伯爵府

好媽媽勳章

Geemama,
我planned 3 年後,你呢 不過都重係15/16...

伯爵府

好媽媽勳章

各位媽咪,
咁而家幾時gathering呀

伯爵府

好媽媽勳章

我個女就黎9個月80都係剛剛好 90就大小小
早排磅得16磅,而家好似重左少少 :-P

伯爵府

好媽媽勳章

babyeddie & Geemama,
有咩睇嫁 ?-( 係咪新出20蚊果本呀

伯爵府

好媽媽勳章

Geemama,
Chole張相好cute呀,係咪係影樓影嫁

伯爵府

好媽媽勳章

Geemama,

i already pm u la

伯爵府

好媽媽勳章

my husband was on duty when esther ah :-(

伯爵府

好媽媽勳章

except esther, 14 & 28 Apr are OK
other weekend maybe ok, but i need to ask my husband to take leave

伯爵府

好媽媽勳章

Geemama,
我個電腦又中毒呀 唉...整左好耐 :-x
我個女食森永大仔啦,咩事呀
係呢,上次同你講話我大嫂生bb你有無衫仔比佢呢,9/4我都ok呀,2個人,我同老公,如果有可以果日比埋我嗎 因為unlucky地佢尋日生左啦,bb得30週,得2磅8咋 :cry: 要入icu都唔知幾時先返得屋企lu
Geemama 寫道:
bb鼠
你女女飲咩奶粉嫁?

伯爵府

好媽媽勳章

Geemama & Waikiki,
you 2 have my phone number, when confirmed, pls call me la
:-P

伯爵府

好媽媽勳章

Geemama,
我都係同老公去呀,我地都好miss亞瑜瑜,9/4我ok
另我代我大嫂多謝你先呀
Geemama 寫道:
BB鼠
我執左d衫仔比你大嫂
如果你4/9去我拎埋比你丫

babyeddie
我同老公去,你呢?

伯爵府

好媽媽勳章

係醫院姑娘問佢係c+ check有無話佢聽佢胎盤前置,咁我大嫂話之前2星期到佢第一次去余啟文度check無同佢講過 我第2次伍醫生已經同我講啦,之後我好小心咁安然渡過 :-P
Babyeddie 寫道:
bb鼠
係點解早產??

[quote]
bb鼠 寫道:
Geemama,
我個電腦又中毒呀 唉...整左好耐 :-x
我個女食森永大仔啦,咩事呀
係呢,上次同你講話我大嫂生bb你有無衫仔比佢呢,9/4我都ok呀,2個人,我同老公,如果有可以果日比埋我嗎 因為unlucky地佢尋日生左啦,bb得30週,得2磅8咋 :cry: 要入icu都唔知幾時先返得屋企lu
[quote]
Geemama 寫道:
bb鼠
你女女飲咩奶粉嫁?
[/quote][/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

你地會帶bb車嗎

伯爵府

好媽媽勳章

Hi all,
尋日果度都ok丫,不過d臺好似分得開d咁
不過...你地好似好趕住走咁
小b扭計,大d會好d嫁啦,希望下次在出黎啦

伯爵府

好媽媽勳章

Waikiki,
好呀7or8月再出黎 我亞女d貝心短裙等左好耐啦

伯爵府

好媽媽勳章

Hi all,

can anyone have B & M website ah? I lost it, pls give me, thanks

伯爵府

好媽媽勳章

Geemama,
baby mo 果個姜俊熙係你sister個仔嗎
係呢,上次最終你都無寫你姓咩

伯爵府

好媽媽勳章

各位媽咪 去晒邊呀

首頁

尾頁