二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

7-11公仔
7-Eleven x Hello Kitty & Friends 心愛.加甜 *甜品系列*

已經換到馬騮仔及Kitty喇, thx!

尋找:
提供:

交換地區:
可面交時間:

註: 其他時間地點另議

日本 京都 音羽山 清水寺 {翡翠級 151-2000} {水晶級 71-150} {珍珠級 41-70} {鮮花級 21-40} 小草提供的表情圖案

大宅

回覆 motorleaf 的帖子

8號賣唔賣?幾錢?Thanks

複式洋房

回覆 catcatkitty 的帖子

我攞黎同人交換12號馬騮仔架......唔係賣錢的....sorry
日本 京都 音羽山 清水寺 {翡翠級 151-2000} {水晶級 71-150} {珍珠級 41-70} {鮮花級 21-40} 小草提供的表情圖案

複式洋房

好想換馬鎦仔

別墅

回覆:7-11 Hello Kitty & Friends 交換公仔(我有4,8,想換12)

我有no.12 想change no.6

大宅

回覆:7-11 Hello Kitty & Friends 交換公仔(我有4,8,想換12)

推~

複式洋房

我依家仲有2號鴨仔, 即是可以用鴨仔2, 布甸狗4, 或青蛙仔8
交換我想要的12號馬騮仔!

交換地區:港鐵沿線站內(九龍灣至金鐘途經或附近的站亦可)
可面交時間:星期一至五 的 晚上(6點放工後)
註: 其他時間地點另議

複式洋房

回覆 Yvlee 的帖子

我無6呀.......用2/4/8,換12 會否考慮??

別墅

回覆:motorleaf 的帖子

你pm我,我換8號

複式洋房

oh sorry, 青蛙仔剛剛給人換走了...只剩下布甸狗, 鴨仔
可以用哪一隻跟你交換馬騮仔呢??

複式洋房

引用:oh+sorry,+青蛙仔剛剛給人換走了...只剩下

原帖由 motorleaf 於 12-12-09 發表
oh sorry, 青蛙仔剛剛給人換走了...只剩下布甸狗, 鴨仔
可以用哪一隻跟你交換馬騮仔呢??
...
有無pc狗?我有馬騮仔

別墅

回覆:7-11 Hello Kitty & Friends 交換公仔(我想用2/4,換12)

我有12牙

別墅

我有4號 Pompom purin 焦糖布丁 (布甸狗)

想換

1號 hello kitty

大宅

我有8號想換6,9,10,11,12其中一隻

別墅

回覆:7-11 Hello Kitty & Friends 交換公仔(我想用2/4,換12)

我要8

複式洋房

yinfun2712 發表於 12-12-9 21:33
我有12牙
用鴨仔跟你交換馬騮仔, ok??

複式洋房

引用:我有4號+Pompom+purin+焦糖布丁+(布甸狗)想

原帖由 Mr.why 於 12-12-09 發表
我有4號 Pompom purin 焦糖布丁 (布甸狗)

想換
我有Kitty想同你換布甸狗

別墅

回覆:waiwai6699 的帖子

send左pm給你,謝謝

別墅

引用:Quote:原帖由+Mr.why+於+12-12-09+發表我有

原帖由 waiwai6699 於 12-12-09 發表
我有Kitty想同你換布甸狗
send左pm給你,謝謝

大宅

回覆:yinfun2712 的帖子

我要6,你有冇?

首頁

尾頁

跳至