夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

老公出去嫖妓

我同老公結左婚都只係2年,但係俾我知道他出去嫖妓,因為我俾他傳染了,雖然不是咩野性病, 但係都令我嚴重發炎. 今次如果唔係傳染左俾,他都死口唔認. 我地己經有1個bb仔,他1歲多, 他令我十分失望!!!! :-( :-(

複式洋房

Re: 老公出去嫖妓

太過份!! 我覺得唔可以原諒~~
但係你諗住點呀?? :

別墅

兩年就咁....仲野埋 d 病返黎...換轉係我....我唔會原諒佢架~

民房

我打算同他離婚 :-( :-(

大宅

嘩~!
有無搞錯, 有另一半仲去嫖經已夠衰
出去搞三搞四都唔做好安全措施, 咁唔衛生
都唔知佢去搞過幾多次
呢 d 人唔要得過 wor

大宅

真係好過份! :-(
咁而家你地處於咩態度?

我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

民房

支持你!!!
take care your bb!

珍珠宮

打死佢

大宅

複式洋房

離晒譜!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

唉~唔要擺就啦....佢做得出..預左會搞到妻離子散嫁啦~!
點解d男人有老婆仔女仲要搞女人...點解唔諗下佢地....
比我就接受唔到喇~

複式洋房

冇得原諒.....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: 妹妹霖是我們的心肝寶貝, 多咗個妹妹, 做咗家姐了 [雪霖的相薄]

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有冇同你老公傾過佢點解要去嫖?

話哂都有個小朋友呀.... 佢冇罪架......

離婚, 只有三輸, 你, 你老公同你個小朋友都輸......:-(

諗諗仲有冇其他辦法......
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

伯爵府

要佢自斷"象根''

男爵府

畀面勳章

佢都算仆x了...去滾已經仲衰,仲要野埋d野返黎比你...
真係好難原諒...
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

過份呀.....仲要傳染埋比你.....明知自己有野會傳染你,咁佢仲搞你.....究竟佢仲係咪人呀....
子峻媽咪

王國長老

王國長老

其實呢件事好多因素要考慮:

1) 妳先生有冇悔意?
2) 妳先生平日對妳如何?
3) 點解佢要出去召妓? (係好奇心?定係因為你地平日性生活比較少, 佢滿足唔到?)

妳唔需要答我,我係想幫助妳分析問題,如果妳先生平日對妳好好,但係因為性生活唔和諧(有好多女士都有性冷感)問題, 佢先出去召妓,雖然係過份,但或者事情未到最壞地步(離婚)

如果佢係貪過癮就冇說話好講啦.

我希望妳唔好太衝動住,冷靜一下,找出問題所在.
一段婚姻既維持,真係要雙方面,有時問題形成都可能係雙方面,希望妳同妳先生可以好好傾下.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]
該用戶已被刪除

大宅

edea,
我覺得就算真係性生活唔和諧, 佢都吾應該'o甘'做, 有問題咪面對面攤開黎講羅. D男人有冇考慮過老婆既感受!! 仲點可以同佢'o訓'一張床.
不過this moment, 我都覺得冷靜D, 捻清楚之后既路點行.
我會support佢.

子爵府

好媽媽勳章

其實你冷靜d...諗清楚先...如果你真係決定離婚...咁你就要諗下以後既生活...當然有問題要傾清楚...

[url=http://lilypie.com][img]

首頁

尾頁

跳至