自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

Re: 嘩~唔講我真係唔知嗰個係傅明憲

ha ha ha................

carollam310 寫道:
唔知佢D狗認唔認得佢呢

子爵府

畀面勳章

Giant 寫道:
佢仲死口話冇整過容喎!
一睇就知佢整過容喇!

大宅

我老公話,如果唔講都唔知佢傅明憲,唔整重靚。

大宅

但係手工好差喎,對眼似足六七十年代d台灣歌唱咁整法,唔知佢第時會唔會接夏蕙姨枝棒呢?

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

真係成個樣都變哂,整到都唔認得.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩! 夏蕙姨, do do姐, 傅明憲,

學生時代的傳小姐 同做藝員時的她都已經唔同! :mrgreen:

珍珠宮

好媽媽勳章

真係睇唔出係佢............成塊面尖晒
vv518vv 寫道:
真係成個樣都變哂,整到都唔認得.

男爵府

Re: 嘩~唔講我真係唔知

唉~~走左鶏添...  邊度有得睇返架??
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

成個樣都change晒

公爵府

聽晚都會見到佢架喎!

[quote]
jo@pong 寫道:

大宅

真係睇左咁耐...睇極都唔似傅明憲既...係佢地叫個名先知...不過真係好誇張law...好似令一個人咁
[size=small]Mason is my life! :-)[url=http://www.babyhome.com.tw/bb/56857][size=small]

大宅

HH 寫道:
但係手工好差喎,對眼似足六七十年代d台灣歌唱咁整法,唔知佢第時會唔會接夏蕙姨枝棒呢?

Agree!!! 越整越醜樣.
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

男爵府

好~~我聴晩録起佢先...
因為聴晩要睇明珠台既"invasion" :mrgreen:
thank you 好B~~

[quote]
好B 寫道:
聽晚都會見到佢架喎!

[quote]
jo@pong 寫道:
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

米雪兒1101 寫道:
真係睇左咁耐...睇極都唔似傅明憲既...係佢地叫個名先知...不過真係好誇張law...好似令一個人咁

係啦.... 攪到個樣咁, 都唔似咩.....

大宅

佢同另一個"名媛"唔知咩籣成日一齊去 ball,2個差唔多樣架,有傳聞話佢地一齊去整容,所以整到差唔多樣 law!

子爵府

eeeeeeeee!!!

都唔明d人成日走去整, 唔怕第時老左會好醜o羊?! :tongue: :tongue:

男爵府

:-( :-( :-( 講得咁開心,我又無得睇,邊樹仲又得睇,好ハ呀......我
:-( :-( :-(

大宅

係咪呢個樣呀?

http://www.iamchina.com/pic/Fuminghin/02_G_004

男爵府

唉...整乜鬼容....佢以前個樣都唔差架

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

成個樣唔同哂,第時老左就知味道
愛 我 就 別 傷 害 我

首頁
12345...10

尾頁

跳至