跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ella地墊

我又冇留意wor......[quote]
klam 寫道:
你地有冇發現, ELLA賣的是MADE IN 韓國, 而家品店的就MADE IN JAPAN!

[quote]

大宅

我買左地墊喇..係hello kitty唻架....

大宅

我買kitty果間家品店, 4x6 pooh pooh都係賣$129咋(同ella果d一樣都係韓國制,), 大家可以吾駛一定要搵ella喇....而且仲有大一個size添(應該係5x7), 不過就貴喇...$2xx

pinkyhsy 寫道:
我買$169----->4x6尺,係色pooh pooh黎架.... 係ella買.

珍珠宮

klam 寫道:
我買左地墊喇..係hello kitty唻架....
係咪粉紅色ga

子爵府

我都係就腳買架炸,因為間shop係我屋企附近,我個日因為瑤瑤係床度碌咗落黎,我就急急腳走去買,所以我係冇睇過價錢邊度平先去買架....
klam 寫道:
我買kitty果間家品店, 4x6 pooh pooh都係賣$129咋(同ella果d一樣都係韓國制,), 大家可以吾駛一定要搵ella喇....而且仲有大一個size添(應該係5x7), 不過就貴喇...$2xx

pinkyhsy 寫道:
我買$169----->4x6尺,係色pooh pooh黎架.... 係ella買.

大宅

pinkyhsy,

亞pooh有3層架..咁諗可能感覺上會底d的....吾緊要啦...做人亞媽係咁架喇....都係緊張亞b

大宅

Klam

Where is the shop you found 4 x 6 pooh 地墊??

I want to buy one !

Jerrymama

大宅

我都買左哩兩張,and join埋會員勒!!!依家winnie the pooh個隻做緊$129.9。佢話3尺x6尺。

大宅

Klam,

你買kitty果間家品店在那裡?

大宅

複式洋房

我都有睇過Ella的地墊,我想問你們的bb有冇成日
用手去抓東西(拜拜的手勢),我囡囡就成日都係咁,
就算我們不踏上去行,我擔心她會挖爛張膠墊放入口,
請問有冇其他較難整爛的地墊選擇呢?

子爵府

瑤瑤都有係張地墊度抓下抓下咁,不過佢抓唔爛架,只係會有聲,佢好鍾意整個D聲架,就算係我張床度,佢都係咁抓架....
my0 寫道:
我都有睇過Ella的地墊,我想問你們的bb有冇成日
用手去抓東西(拜拜的手勢),我囡囡就成日都係咁,
就算我們不踏上去行,我擔心她會挖爛張膠墊放入口,
請問有冇其他較難整爛的地墊選擇呢?

複式洋房

pinkyhsy :

Thank You! 係呀...亞囡成日都周圍抓...任何地何,
包括我的手臂...花晒...

子爵府

係呀,佢地樣樣都好好奇架....
my0 寫道:
pinkyhsy :

Thank You! 係呀...亞囡成日都周圍抓...任何地何,
包括我的手臂...花晒...

首頁

尾頁

跳至