跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 06年2月於 pwh 出世

Hi,echotmt1
你都是住 9E, 你都是開刀生嗎?

子爵府

我係第二胎,住咗1日(未生)+3日(生完),我隔離床果個係順產架!
wong0211 寫道:
Hi,lo8189
你都是開刀生, me too, 你住了幾多天呀, 是否開刀一定住 9E, 我都是住9E

洋房

我都是開刀生, bed no 5A on 21/02/06
[/url]

別墅

HI, echotmt1
my bed no is 9B on 11/2/06, 21/2 我已經出院啦, 我都同意 9/F 護士真係好好

複式洋房

我都係9e呀!

別墅

Hi, lo8189,你開刀 why only stay three days,我 11/2生, 16/2才出院, 前後都5天, 你是否出院後才去健康院韨拆線呀

別墅

Hi, allyyy

你12/2 , 我11/2 吾知我們有否見過
allyyy 寫道:
我bb都係呀,2月12號呀!

珍珠宮

amadyhk 寫道:
我b囡2月3日係pwh出世架, 你地是否住沙田區? 可以星期六 or 日約出嚟。

我唔係呀,住天水圍架~~

別墅

my baby 11/2 , 真考, 11, 12, 13/2 每天一個, 而且還於網上認識到
小小靖 寫道:
[quote]
allyyy 寫道:
我bb都係呀,2月12號呀!

我13呀,唔知有無見過你呢 [/quote]

別墅

why you live at tin sui wai , can born on pwh
小小靖 寫道:
[quote]
amadyhk 寫道:
我b囡2月3日係pwh出世架, 你地是否住沙田區? 可以星期六 or 日約出嚟。

我唔係呀,住天水圍架~~[/quote]

珍珠宮

my baby 11/2 , 真考, 11, 12, 13/2 每天一個, 而且還於網上認識到

點解你地唔入去0602媽媽會個度傾既?

珍珠宮

why you live at tin sui wai , can born on pwh

因為我用媽咪個地址報囉,佢住上水麻~~~

子爵府

係我自己要出院架! :mrgreen: 太悶...
之後姑娘上我家拆線
Hi, lo8189,你開刀 why only stay three days,我 11/2生, 16/2才出院, 前後都5天, 你是否出院後才去健康院韨拆線呀

別墅

有呀, 我都有上去 talk
小小靖 寫道:
[quote]

點解你地唔入去0602媽媽會個度傾既?[/quote]

別墅

是否社康姑娘拆, 我本來姑娘都叫我 15/2 出, 但我吾出, 因為我有朋友出院後才拆, 點知個傷口發炎, 好煩, 所以她叫死到吾好出院, 要拆完才走
lo8189 寫道:
係我自己要出院架! :mrgreen: 太悶...
之後姑娘上我家拆線 [quote]
[/quote]

子爵府

應該係個別case啩 so far我冇乜嘢呀! [quote]
是否社康姑娘拆, 我本來姑娘都叫我 15/2 出, 但我吾出, 因為我有朋友出院後才拆, 點知個傷口發炎, 好煩, 所以她叫死到吾好出院, 要拆完才走[quote]

別墅

好彩我都 ok, 悶D都冇所謂, 都是拆完才走, 安心D
lo8189 寫道:
應該係個別case啩 so far我冇乜嘢呀! [quote]
是否社康姑娘拆, 我本來姑娘都叫我 15/2 出, 但我吾出, 因為我有朋友出院後才拆, 點知個傷口發炎, 好煩, 所以她叫死到吾好出院, 要拆完才走[quote]

子爵府

入咗喇!應該冇入錯啩?!
小小靖 寫道:

別墅

現在我們 talk 緊就係 0602 媽媽會的細 topic
lo8189 寫道:
入咗喇!應該冇入錯啩?! [quote]
小小靖 寫道:
[/quote]

珍珠宮

係囉.我係話大topic

首頁

尾頁

跳至