跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

Re: 請注意:1歲生日會 ~ 8月31日前要email一張bb相比我!!!!

[/quote][size=medium]各位參加一歲生日的媽咪, 請提供一張300萬像素以上, 打橫向的bb半身大頭個人照片一張到下列email :

[size=large][email protected]

[size=large]照片size最大只接受1MB(OVER 100KB以上較好).

[size=medium]Deadline on or before 31 Aug 2006

之後請pm通知WINKY, 另請寫上你的網名, BB名及生日會報名時的次序篇號.

所收集之相片只用於在生日會內播放.

THANKS!
Winky

[size=medium](已收照片總數75張)
[size=medium]生日會報名時的次序篇號
1.Wongkaka....2a1b(已收到相片)
2.Winkylee.....2a1b(已收到相片)
3.pamila...........2a1b(已收到相片)
4.emilychan825/2a1b(已收到相片)
5.kawai928......2a1b(已收到相片)
6.babatoby.....2a1b(已收到相片)
7.cowball........2a1b(已收到相片)
8.fionapp........2a1b(已收到相片)
9.priscilla2005..3a2b(已收到相片)
10.大白兔..........2a1b(已收到相片)
11. waisin.........2a1b(已收到相片)
12.小巫女女.......2a2b(已收到相片)
13 ap_cheung....2a1b(已收到相片)
14. fallenstar023...2a1b(已收到相片)
15. vksophie.......2a2b(已收到相片)
16.cathy............1-2a1b(已收到相片)
17.雯雯媽媽........2a1b(已收到相片)
18 carcar000...2a1b(已收到相片)
19. cecimelody....2a1b(已收到相片)
20. E&J........2a1b(已收到相片)
21 Szywhy02......3a2b(已收到相片)
22.CHERRYIEONG...2a1b(已收到相片)
23.cookiegg.......2a1b(已收到相片)
24.AngelCat.......2a1b(已收到相片)
25.bigheadc.......3a1b(已收到相片)
26.callymum.....2a1b
27.IRIS91.......2a1b(已收到相片)
28.ckbaby0_0...2a1b(已收到相片)
29.karenlamyk....2a1b(已收到相片)
30.sleepyBB.......2a1b(已收到相片)
31.siuyi..............3a1b(已收到相片)
32 catbaby........2a1b(已收到相片)
33.pcdogxx........2a1b(已收到相片)
34.klcconnie........2a1b(已收到相片)
35.LVictoria........4a1b(已收到相片)
36. baby_vinci....2a1b(已收到相片)
37. yukichan....2a1b(已收到相片)
38. shuiyan....2a1b(已收到相片)
39. chingmy....2a1b(已收到相片)
40. LUImm....2a1b(已收到相片)
41. berrytoto....2a1b(已收到相片)
42. 肥吞吞告媽咪....2a1b(已收到相片)
43. siubobotam....2a1b(已收到相片)
44. blackpigmum....2a1b(已收到相片)
45. goreme.........2a1b(已收到相片)
46. pooh_mother....2a1b(已收到相片)
47. nickl........2a1b(已收到相片)
48. magenta........2a1b(已收到相片)
49. bellalp........2a1b(已收到相片)
50. PP&S.........2a1b(已收到相片)
51. kimama.....2a2b(已收到相片)
52. Ah Sze.......2a1b(已收到相片)
53. winglolo.....2a1b(已收到相片)
54.leemeilan....2a1b(已收到相片)
55. wong_mf89....2a1b(已收到相片)
56. TO168......2a1b(已收到相片)
57. Joyfulheart....2a1b(已收到相片)
58. bigheadmummy........2a1b(已收到相片)
59. DJBB-----2a1b(已收到相片)
60. Sfwng----2a1b(已收到相片)
61.yyvonne......... 2b1b1c(已收到相片)
62. Haomama......... 3a1b1c(已收到相片)
63.Bobbybee_1225.... 2a1b(已收到相片)
64. Charmainemummy... 2a2b (已收到相片)
65.無休 .................4a1b1c (已收到相片)
66.fionaytwong..... 3a1b (已收到相片)
67.melodyhk...... 2a1b (已收到相片)
68. Piggypoq...... 2b1b (已收到相片)
69. James_mama...2a1b(已收到相片)
70 kccfong............2a1b
72. rosewong.........2a1b(已收到相片)
73. catat........2a1b(已收到相片)
74. angusbbma......2a1b(已收到相片)
75.willis_chan......2a1b(已收到相片)
76. chungmother...2a1b(已收到相片)
77.littleyoyo....2a1b(已收到相片)

TOTAL:167A 77B 3C

別墅

Re: 請注意:1歲生日會 ~ 8月31日前要email一張bb相比我!!!!

辛苦晒啦! Winky

男爵府

睛靈勳章

fionaytwong,

唔駛客氣! :-P

fionaytwong 寫道:
辛苦晒啦! Winky

男爵府

[/quote][size=medium]各位參加一歲生日的媽咪, 請提供一張300萬像素以上, 打橫向的bb半身大頭個人照片一張到下列email :

[size=large][email protected]

[size=large]照片size最大只接受1MB(OVER 100KB以上較好).

[size=medium]Deadline on or before 31 Aug 2006

之後請pm通知WINKY, 另請寫上你的網名, BB名及生日會報名時的次序篇號.

所收集之相片只用於在生日會內播放.

THANKS!
Winky

[size=medium](已收照片總數75張)
[size=medium]生日會報名時的次序篇號
1.Wongkaka....2a1b(已收到相片)
2.Winkylee.....2a1b(已收到相片)
3.pamila...........2a1b(已收到相片)
4.emilychan825/2a1b(已收到相片)
5.kawai928......2a1b(已收到相片)
6.babatoby.....2a1b(已收到相片)
7.cowball........2a1b(已收到相片)
8.fionapp........2a1b(已收到相片)
9.priscilla2005..3a2b(已收到相片)
10.大白兔..........2a1b(已收到相片)
11. waisin.........2a1b(已收到相片)
12.小巫女女.......2a2b(已收到相片)
13 ap_cheung....2a1b(已收到相片)
14. fallenstar023...2a1b(已收到相片)
15. vksophie.......2a2b(已收到相片)
16.cathy............1-2a1b(已收到相片)
17.雯雯媽媽........2a1b(已收到相片)
18 carcar000...2a1b(已收到相片)
19. cecimelody....2a1b(已收到相片)
20. E&J........2a1b(已收到相片)
21 Szywhy02......3a2b(已收到相片)
22.CHERRYIEONG...2a1b(已收到相片)
23.cookiegg.......2a1b(已收到相片)
24.AngelCat.......2a1b(已收到相片)
25.bigheadc.......3a1b(已收到相片)
26.callymum.....2a1b
27.IRIS91.......2a1b(已收到相片)
28.ckbaby0_0...2a1b(已收到相片)
29.karenlamyk....2a1b(已收到相片)
30.sleepyBB.......2a1b(已收到相片)
31.siuyi..............3a1b(已收到相片)
32 catbaby........2a1b(已收到相片)
33.pcdogxx........2a1b(已收到相片)
34.klcconnie........2a1b(已收到相片)
35.LVictoria........4a1b(已收到相片)
36. baby_vinci....2a1b(已收到相片)
37. yukichan....2a1b(已收到相片)
38. shuiyan....2a1b(已收到相片)
39. chingmy....2a1b(已收到相片)
40. LUImm....2a1b(已收到相片)
41. berrytoto....2a1b(已收到相片)
42. 肥吞吞告媽咪....2a1b(已收到相片)
43. siubobotam....2a1b(已收到相片)
44. blackpigmum....2a1b(已收到相片)
45. goreme.........2a1b(已收到相片)
46. pooh_mother....2a1b(已收到相片)
47. nickl........2a1b(已收到相片)
48. magenta........2a1b(已收到相片)
49. bellalp........2a1b(已收到相片)
50. PP&S.........2a1b(已收到相片)
51. kimama.....2a2b(已收到相片)
52. Ah Sze.......2a1b(已收到相片)
53. winglolo.....2a1b(已收到相片)
54.leemeilan....2a1b(已收到相片)
55. wong_mf89....2a1b(已收到相片)
56. TO168......2a1b(已收到相片)
57. Joyfulheart....2a1b(已收到相片)
58. bigheadmummy........2a1b(已收到相片)
59. DJBB-----2a1b(已收到相片)
60. Sfwng----2a1b(已收到相片)
61.yyvonne......... 2b1b1c(已收到相片)
62. Haomama......... 3a1b1c(已收到相片)
63.Bobbybee_1225.... 2a1b(已收到相片)
64. Charmainemummy... 2a2b (已收到相片)
65.無休 .................4a1b1c (已收到相片)
66.fionaytwong..... 3a1b (已收到相片)
67.melodyhk...... 2a1b (已收到相片)
68. Piggypoq...... 2b1b (已收到相片)
69. James_mama...2a1b(已收到相片)
70 kccfong............2a1b(已收到相片)
72. rosewong.........2a1b(已收到相片)
73. catat........2a1b(已收到相片)
74. angusbbma......2a1b(已收到相片)
75.willis_chan......2a1b(已收到相片)
76. chungmother...2a1b(已收到相片)
77.littleyoyo....2a1b(已收到相片)

TOTAL:167A 77B 3C
[/quote]

http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

洋房

辛苦晒啦! 各位義工媽咪!!! Thank you very much

男爵府

WinkyLee,

Sorry 呀, :-( :-( 我剛剛搬新屋,所以無上嚟bk,因為屋企無電腦的,要返阿媽度先上到網,我啱啱先睇到咋,我e咗囡囡相俾你啦,唔知趕唔趕得切呢! :-( :-(

男爵府

睛靈勳章

callymum,

我要問番kaka同emily先. 因為d相已俾哂佢地整紀念品.

不過我真是極之奇怪???

1. 為什麼9月1 日我send email比你, 你可reply我? ?

2.我send mail俾你的subject已寫明send相比我for0510生日會之用, 我重send了2次. 你第一次也比了你的tel我, 但是我call了你很多次都無人聽, 想留言比你又無此功能??

3. 我又開一個新topic(係9月及10月) 搵你, 又係無reply??

而呢個"8月31日前要send相"的topic我係6月19日已post出來, 那麼長的日子, 也看不見? 真係好不明白??

最慘係你最初俾的tel時, 真不知是比錯定抄錯??
而你email比我的tel no. 却不能找到你?? 又真是很不明白??

callymum 寫道:
WinkyLee,

Sorry 呀, :-( :-( 我剛剛搬新屋,所以無上嚟bk,因為屋企無電腦的,要返阿媽度先上到網,我啱啱先睇到咋,我e咗囡囡相俾你啦,唔知趕唔趕得切呢! :-( :-(

侯爵府

好媽媽勳章

[quote]
WinkyLee 寫道:
callymum,

我要問番kaka同emily先. 因為d相已俾哂佢地整紀念品.

不過我真是極之奇怪???

1. 為什麼9月1 日我send email比你, 你可reply我? ?

2.我send mail俾你的subject已寫明send相比我for0510生日會之用, 我重send了2次. 你第一次也比了你的tel我, 但是我call了你很多次都無人聽, 想留言比你又無此功能??

3. 我又開一個新topic(係9月及10月) 搵你, 又係無reply??

而呢個"8月31日前要send相"的topic我係6月19日已post出來, 那麼長的日子, 也看不見? 真係好不明白??

最慘係你最初俾的tel時, 真不知是比錯定抄錯??
而你email比我的tel no. 却不能找到你?? 又真是很不明白??
[quote]
WinkyLee ,

我係callymum家姐,我幫佢答你啦~

CALLYMUM家不嬲都係冇電腦的,佢之前經常上BK都係日日返外家先可以上網的,因為佢囡CALLY係放係我屋企俾我阿媽湊,所以先可以上網,係最近呢幾個月自己帶返CALLY返去湊,所以咪無浦頭LAW!

1.你e-mail個adress:[email protected]其實係我的,callymum冇pc &冇開新e-mail adress,所以借咗我個貓址兩份用,而且我冇日日check e貓習慣,所以你9月1 日send email嚟,我4/9先知,我話咗俾callymum知有bk媽咪搵你,佢叫我幫佢留tel no俾你,我咪5/9 send咗佢個新手提俾你law,個reply係我send的~

2.佢習慣咗唔識/冇來電no係唔會聽的,所以有機會你call佢,佢唔接都唔出奇,佢個新台係冇用留言信箱服務~

3.佢冇返外家就上唔到網,所以睇唔到你出topic尋人~

而呢個"8月31日前要send相"的topic我係6月19日已post出來, 那麼長的日子, 也看不見? 真係好不明白?? 呢個我唔清楚啦~

最慘係你最初俾的tel時, 真不知是比錯定抄錯?? 佢係改咗電話no~

YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

男爵府

sandy2008,
唔該哂你解開我地的疑團 ! 另外請順便代我回覆比你妹妹知, 我地已經收到佢女女的相, 亦己轉交有關公司, 所以佢可以放心, 到時佢都可以得到生日會內有女女相的紀念品, 真的希望快d到10月29日的大日子!!!!

我地個個都係媽咪, 都係想d 仔女有一個有紀念的生日會及禮物, 所以之前我地好緊張咁call未交相的媽咪, 請明白我地的心情! 同埋我建議臨近生日會之前一星期, 請多d上黎呢度留意一下公佈 !!! 到時見 !!!!!!!! 真開心真期待 !!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

男爵府

睛靈勳章

sandy2008,

我都唔該你為你妹妹reply了我們.

我同kaka都一樣, 希望在臨近生日之時, 請你/你妹妹請留意0510 生日會的post.

侯爵府

好媽媽勳章

wongkaka 寫道:
sandy2008,
唔該哂你解開我地的疑團 ! 另外請順便代我回覆比你妹妹知, 我地已經收到佢女女的相, 亦己轉交有關公司, 所以佢可以放心, 到時佢都可以得到生日會內有女女相的紀念品, 真的希望快d到10月29日的大日子!!!!

我地個個都係媽咪, 都係想d 仔女有一個有紀念的生日會及禮物, 所以之前我地好緊張咁call未交相的媽咪, 請明白我地的心情! 同埋我建議臨近生日會之前一星期, 請多d上黎呢度留意一下公佈 !!! 到時見 !!!!!!!! 真開心真期待 !!!!

Thanks~~
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

侯爵府

好媽媽勳章

wongkaka,WinkyLee,

Thank you very much!!!

我會通知佢啦~~

首頁

尾頁

跳至