跳至

首頁
12345...20

尾頁

男爵府

你地 bb 出左幾多隻牙?

一仔由 6月 1 日 (7個月大) 開始出牙, 到今日為止, 已經出左 6 隻啦!

3 星期出 6 隻, 真係影相都影唔切!

你地呢?
[/url]

複式洋房

Re: 你地 bb 出左幾多隻牙?

0隻 :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

一點白色野咋.... :cry:

複式洋房

啱啱出緊第1隻,側邊牙肉就開始腫起。

Welcome to visit Kolby & Cheryl's Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/ilove-kachun

男爵府

yoyo上星期一出出兩隻, 呢兩日心情唔靚又係咁搵野咬, 可能牙痕. :lol:

伯爵府

醒目開學勳章

妹妹星期一出緊2隻牙仔, 呢幾日都好忟同好扭, 成日要搵野咬, 無野咬就用手指公咬, 現在2隻手指公都俾妹妹咬到又紅又鞋又損 :-( :-(

侯爵府

me too, 0 隻

sirlam,
點解你個仔咁犀利, 有6隻咁多.
該用戶已被刪除

大宅

嘩!6隻咁多!我BB下排兩隻,係5個半月出既,到而家都係呢兩隻,重未有進展。

侯爵府

細佬都係岩岩出左下排兩隻門牙仔, 打開咀仔可以見到少少咁囉, 上排門牙都未有跡象

洋房

阿囝4個半月時出下面兩隻,到而家都未有新牙仔出wor

複式洋房

我bb都出左4隻牙仔,不過到而家7個月大都重未有進展
ballfish 寫道:
嘩!6隻咁多!我BB下排兩隻,係5個半月出既,到而家都係呢兩隻,重未有進展。

男爵府

我都唔知點解, 因為佢都係 7 個月至出, 都比佢地 4 個月就出的 bb 遲, 但係一出就 6 隻.

我仲成日講話遲 d 出就好, 唔駛刷牙, 點知越想佢遲, 佢越出得多~

Cinnamon 寫道:
me too, 0 隻

sirlam,
[/url]

男爵府

其實我都唔覺 d 屎有乜分別, 同唔出牙時都一樣~

[quote]
[/url]

男爵府

就係囉, 你地 bb 出得好快, 4/5 個月就出.

joyo 寫道:
我bb都出左4隻牙仔,不過到而家7個月大都重未有進展 [quote]
ballfish 寫道:
[/quote]
[/url]

侯爵府

係囉, 我都唔覺d屎有咩唔同喎, 都係一條條, 可能佢食固體食物多都未定

細佬係7個月先見到d牙仔, 我睇返家姐d record, 原來9個月先出下排門下, 11.5月先出上排門牙架, 一比較, 細佬算早出牙tim啦。

你地d bb 4/5個月就出牙真係早喎

伯爵府

me too, 0 隻

sirlam,

我又係呀, 牙影都無丫.

男爵府

放心啦, 或者會好似一仔咁, 一出就出 6 隻呢.

mylulu007 寫道:
[quote]
me too, 0 隻

sirlam,

我又係呀, 牙影都無丫. [/quote]
[/url]

子爵府

:-( 又係0隻
過幾日gg 就8個月大啦
佢係大bb 黎架仲未出
:-(

大宅

我都係'冇',醫生話6-10個月先出都係正常的,不過哥哥係6個月時已經出咗啦。
Have a nice day!!

首頁
12345...20

尾頁

跳至