興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

http://www.baby-kingdom.com/foru ... =6596318&extra=

開了。。。。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珊瑚宮

:;pppp:

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sfll 發表於 13-1-11 21:53
Da da 的 分裂

Morning!!!

講起佢,我都幫過佢幾次,寄過啲益智書,七仔印花比佢個仔,嗰時佢話個仔想要。
點解攪到咁???真係扼人嗎???死我好單純(白癡?)
笑下又一日。放鬆下啦大家!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:sfll+發表於+13-1-11+21:53+Da+da+的

原帖由 shutupmate415 於 13-01-14 發表
Morning!!!
送得出去嘅細路嘢,即是已倒出的水,控制唔到去向㗎。 管理好自己的心情,讓自己好好準備前面的路。 如果證實了真是好心做了壞事,那有機會的話禾會狠狠的給他教訓教訓

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:sfll+發表於+13-1-11+21:53+Da+da+的

原帖由 shutupmate415 於 13-01-14 發表
Morning!!!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6596318&extra=

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

首頁

尾頁

跳至