母乳餵哺

跳至

首頁
56789...15

尾頁

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ〥>>快D入來Gathering預埋你

你地3隻又去街無我份?

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅲ〥>>快D入來Gathering預埋你

................................今日Matthew仔玩足我一日!
而家先有時間上網!
真可憐!
因為Matthew仔連出兩隻牙,都已經出左一半!
又玩咬我!好在喝得住!
總之鬼咁 啦!
成10點pm先食午餐!

玩哂野! :cry:

佢由今早喊到今晚,我隻耳有d wing wing聲......

男爵府

[size=x-large]7月1日
自助餐!

(唔係度報名呀!我check email方便d~)

男爵府

[size=xx-large]改7月2日同地點!詳情請睇e貓!(沖埋涼先send~)

今次搞到急到賴,因為我懶左!

男爵府

miki:
請send電話地址俾我pm!thx

男爵府

頭先同3個c9分手後,我偷偷地買左3個玩具俾Matthew仔
我見你地隻隻豬咬得咁開心!

男爵府

[/quote]
文里文靜 寫道:
改7月2日同地點!詳情請睇e貓!(沖埋涼先send~)

今次搞到急到賴,因為我懶左! [/quote]

玩野咩改日期,我剛報左個playgroup呀

文里[/quote]
hayes媽媽話71d人會去遊行!
所以我咪改囉!

男爵府

我地bath先~~
M & M 字

男爵府

頂....頂.....頂....頂.....頂....頂.....頂....頂.....
佢又話唔會再有折既!點解聽日8折?
LamLam1022 寫道:
傻婆,pigeon果個,吉吉島今日買唔低呀,聽日買有8拆呀 [quote]
文里文靜 寫道:
頭先同3個c9分手後,我偷偷地買左3個玩具俾Matthew仔
我見你地隻隻豬咬得咁開心!

[/quote]

男爵府

bbpooh 寫道:
你地班c9真係好似唔使交人咁,由朝去到晚 :tongue: :tongue:

我不嬲都唔駛交人!
我老公放12:00am,我鐘意去就去!

男爵府

aggie_to 寫道:
我好驚呀,今日同99炒大鑊,驚老公返嚟知道咗炳我呀,佢阿媽好叻女人三寶-->一哭二鬧三上吊

Same~

男爵府

[quote]
文里文靜 寫道:
頂....頂.....頂....頂.....頂....頂.....頂....頂.....
佢又話唔會再有折既!點解聽日8折?
[quote]
傻婆,pigeon果個,吉吉島今日買唔低呀,聽日買有8拆呀
[size=x-large]聽日係吉吉島[size=xx-large]吉日[/quote]

29號係吉日?
唔明?
點解果個sales話唔再做折既?

男爵府

各靚c9我 喇~
你地慢慢傾喇~

咁早?

男爵府

miki:
有無地址?

男爵府

有無人要我果d閃字!
我幫你地整丫?

男爵府

lamlam:
我見中中咬得咁開心!
所以我買左!
不過combi 有8折......................我唔制呀! :cry:

男爵府

chiuchristan 寫道:
[quote]
文里文靜 寫道:

改7月2日同地點!詳情請睇e貓!(沖埋涼先send~)

文里

Hayes媽媽話1/7會去遊行!
所以我咪改囉![/quote]

No need to 改日期 for me,
Hayes papa wants 1/7去遊行!
He do wants Hayes and other BBs will have freedom and human right in future!!

Hayes mama [/quote]
少左你邊完美咖?

男爵府

aggie_to 寫道:
[quote]
mikitten 寫道:
好彩so far我同我99關係都ok,最衰都係"蜆人",我都怕有日會抄大獲......

咩係"蜆人"?? [/quote]

佢叔仔

男爵府

c9 1號:聽日有人黎,e+响屋企忙到
c9 2號:62又去做家訪
c9 3號:同隻豬去咗影"美男寫真集"
c9 4號:剛剛訓醒

男爵府

食飽飽返來喇

首頁
56789...15

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊