自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

請問有無交 cut form 後有減價的? 最後幾錢呢? 謝謝!

男爵府

唔知和記固網好唔好呢?
http://www.threebb.com.hk/chi/hometeloffer.html

男爵府

回覆 wing~ 的帖子

$110x18?
即係原價? 減價係幾錢啊?

wing~  有4個月回198X4,再-200coupon,平均約55  發表於 13-1-3 16:51

男爵府

Fanfun 發表於 13-1-3 22:06
剛續左pccw家居,有交cut form, $66/月 :
佢有個5個價錢的(全包來電顯示同call waiting),
1)唔call佢地,交正 ...

到期後係要 $110 + $41 (只包來電顯示同call waiting, bundle package 都只係 $27 咋). 我岩岩收到帳單係要比 $453 ($151 X 3 months).

男爵府

E... 我一開波打電話去就 offer $78.20, 咁我填 cut form 係咪一樣結果呢?

男爵府

emibaby 發表於 13-1-4 12:23
尋日續咗,冇哂平plan啦,我已cut form ,confirm 埋5/1/2013截電話缐,都冇再平既plan,尋日再打去負責取消 ...
你拉鋸到最後2日, 好險!

男爵府

ipodbaby_123 發表於 13-1-4 14:14
回覆 myapple 的帖子

你點拉鋸,講黎聽聽

唔係我, 係講上邊 #31.

男爵府

剛續約.
12個月. 平均 $67.20.
第4及第7個月rebate $132, 送 $250 coupon.
生效日會 date back 返. 已完約一個月, 收正價 $4xx. 遲下會退番比多左既.

我填左 cut form, 佢打電話黎, 我只係要求佢比番上一個約既 offer 我,
無問佢有咩 offer, 費事煩!

首頁

尾頁

跳至