自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想問你地續左既plan幾錢,要幾多錢月費同幾多coupon回贈?

我剛問左PXXW,平均$9X一個月,原月費$110,送200coupon,12個月合約,我宜家用緊$66(扣除coupon),仲有一個月到期,好想cut左去,明係老屈人錢

Johntree    發表於 13-1-4 02:20
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

男爵府

平均$55/200coupon/18個月約/忘記有幾個月係回$198(唔係好記得)

珍珠宮

回覆 wing~ 的帖子

你呢個plan幾時做架?
未計coupon原價係幾錢一個月?有coupon仲有198回贈
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

請問有無交 cut form 後有減價的? 最後幾錢呢? 謝謝!

珍珠宮

回覆 myapple 的帖子

近年既趨勢係交左cut form都唔會減俾你,企硬, 續就續唔續就唔續。

男爵府

交 左cut form.上星期續.1月份中先到期,110x18

大宅

想問吓你將要每月交幾多錢? 是否已交cut form?

珍珠宮

你住既屋苑係咪有其它網絡供應商提供固網服務所以先咁平?

男爵府

唔知和記固網好唔好呢?
http://www.threebb.com.hk/chi/hometeloffer.html

男爵府

$110x18?
即係原價? 減價係幾錢啊?

wing~  有4個月回198X4,再-200coupon,平均約55  發表於 13-1-3 16:51

男爵府

唔記得第幾個月會回$198-每月都係交$110.村屋,但我朋友早我2個月到期交左cut form都冇平,之後CUT左又再係街申請返PCCX 2年約$6X 一個月

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

ipodbaby_123 發表於 13-1-3 12:55
想問你地續左既plan幾錢,要幾多錢月費同幾多coupon回贈?

我剛問左PXXW,平均$9X一個月,原月費$110,送20 ...

交左cut form,打電話黎都係66蚊,宜家cut埋,唔用.

hoho326  same case as you and the contract will be terminted on mid of Jan.  發表於 13-1-7 17:26

珍珠宮

cut完再申請.....咁駛唔駛安裝費?

wing~  應該唔洗只係要用新號碼  發表於 13-1-3 16:54

珍珠宮

回覆 clarawuwu 的帖子

我覺得66蚊係算幾平架啦,佢開俾我要成$93一個用,真係唔順氣

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

ipodbaby_123 發表於 13-1-3 16:50

我覺得66蚊係算幾平架啦,佢開俾我要成$93一個用,真係唔順氣 ...

但我之前係34蚊咋......(更正係34蚊)

wing~  之前$34  發表於 13-1-3 16:56

珍珠宮

回覆 myapple 的帖子

$48果個plan,你要打電話問下佢地你住果度有無佢地個網絡,如果無都做唔到

珍珠宮

我上一張再上一張約都係34,宜家呢張係66,到今次到期係93,34蚊既plan由上年年頭開始已經話無,其實係佢唔肯俾,我嘈都俾cut form佢都企硬66......今次仲離譜,仲貴過D 2G手提電話月費......李直街係咪痴左線

男爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:ipodbaby_123 的帖子

Me too 同你一樣。而家轉去和記$48一個月簽二年

大宅

$110/mth 簽 12個月,送 $250 coupoins,簽 18個月好似仲有嘢送。
PCXW貴過其他,想轉 3 但佢話 full 晒線,冇位,焗住用 PCXW

珍珠宮

回覆 dietcoke 的帖子

我打去問過,和記個網cover唔到我屋企.......如果唔係我上年已經轉左,唔駛煩

首頁

尾頁

跳至