嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

Re: 想問米水的好處?可唔可以用來開奶和長期飲?

thanks各位媽媽

民房

好多老人家鍾意用米水開奶俾bb飲,話清熱氣效果几好,我自己就未試過.

別墅

I use 米水 黎沖奶 everyday since my baby is about three months. It's ok, no problem.

複式洋房

我個女三個禮拜我就煮米水嚟開奶俾佢飲,因為佢腸胃唔係咁好。

複式洋房

ckbee, i gave my boy milk with 米水 three times a day.

ckbee 寫道:
[quote]
queeniews5 寫道:
my son has just started having milk with 米水. he's now 4 months old.

queeniews5
may i ask how often do you give "rice water" to your son?[/quote]

別墅

Cheriemama 寫道:
I use 米水 黎沖奶 everyday since my baby is about three months. It's ok, no problem.

same la

首頁

尾頁

跳至