心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 靚太過檔篇

思翰又好似冇乜好黑咁喎! 佢都只係初入場時搽過一次, 跟住都冇補過都冇事, 係我就搽極都禁唔住啲斑! :-( 係咪就咁用鮮奶就得, 我記得睇過好似係加麥皮咁上下, 不過我宜家就夫緊水份mask先!

大宅

jc0901 >個thomas行李o急,係係沙田買,得返一個 呢,個日我去完博物館跟住買既,如果個日你有

男爵府

+麥皮係去角質皮同油, 都係做水份mask最好架喇, 用完面面記得fu埋心口同手臂呀, 唔好浪費麻 :mrgreen:
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

大家星期3有無節目呀, 去唔去玩呀 例如: 科學館, 太空館咁 :mrgreen:

小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

大宅

今日未辛苦完...呢d咁長遠既野,答你唔到!!!!!

男爵府

bebe 寫道:

你地咁後生, 頭一日半日就無事喇

大宅

YuYung 寫道:
[quote]
bebe 寫道:

你地咁後生, 頭一日半日就無事喇 [/quote]

今日先比人話老餅 :-( 老人家 :-( :-( 我都係唔艱得架啦 :-(

男爵府

咁快就俾人話老餅, 老人家, 話你果個係唔係ng生呀

男爵府

bebe,
忍吾住打去搵carmen問, 好彩回覆係可以一日一包for亞仔, 抹一額汗。

cyrusmum,
今日收到你份gift, thx, 亞女話auntie winnie梗係有咳咳, 見到佢幫佢探熱先

男爵府

一陣要去拎藥藥添, jc你地幾多包呀 唔知我幾多包呢

男爵府

聽日開始放暑假喇

男爵府

yuyung,
孖寶訓左我已飛過去拿了, 仔+我總共20包

禮媽 / 孖仔媽,
妹妹今日游水有進步, 半個頭可以入水

子爵府

JC,
嗱! 記住我啲個啟蒙佢既恩人啦! 他朝有日ESTHER做咗醫生, 麻煩免費照顧我哋一家既健康呀!
ESTHER又叻叻喎! 今次進步咁多, 咁好快就會追得上哥哥! 今日思翰同禮禮都分別有啲進步, 仲有可能冇乜人同佢哋玩, 所以當教練教另一個時, 佢哋都會肯練習吓! 暫時嚟計, 我哋都覺得抵比!

bebe,
都冇人話你老, 只係話你唔再後生啫!

YuYung,
咁快放暑假啦? 又要每日諗節目啦!

男爵府

唔怪得之3e唔出聲喇, 原來係俾我地大家姐話, 佢真係gu一聲咁
諗節目 我聽日下午要去睇牙醫呀, 套牙套 :-( 唔知痛唔痛呢, 不過一定心痛, 肉尺 呀, 唔知帶唔帶aric去呢 我怕佢見到牙醫幫我做手術時, 嚇親佢

子爵府

YuYung,
啲壞鬼後生, 行多一陣, 曬多兩吓都話頂唔住, 點會唔比啲老人家窒至得架!
我諗你都係咪帶Aric去好啲, 陣間容乜易嚇親佢架! 你又要顧住佢, 到你都relax唔到就仲煩!
另外我剛打過去Physical問過, 我哋個會藉到28/9就會到期, 要cut的話就要早一個月前到佢哋分店辦理手續! 所以記住28/8前就要去啦! 不過你張証係我度, 下次見到我記得問我攞返, 返咗k1咁耐, 一次都未去過! :cry:

男爵府

cyrusmum,
你落狗屎都去啦 我怕咩陽光呢

亞壞鬼後生好堅咁講過以上說話

送比妹妹份禮物, 佢至like個手袋, 去廁所都帶埋係身, 慘過婆仔

yuyung,
補番好隻牙有排用, 亞後生女!

子爵府

jc,
吓! 淨係掛住個袋? 咁唔做醫生, 就去做磨del'啦! 反正佢都生得咁鬼高! 到時麻煩幫啲aunties攞多啲"電視框"!

思翰捱咗兩日, 今日終於肯早少少瞓, 九點幾就上床, 今晚就多啲安寧時間, 不過佢阿媽都似乎好攰吓! :cry:

男爵府

頭先去左3e屋企, 瑤瑤要我做姑娘, 佢話自己係e生 仲幫3e睇病, 不過就唔使打針,

aric依家嚮佢麻麻房睇緊15/16, 佢唔睇唔舒服

大宅

Cyrusmum>聽早(返學時)我叫左ee羅藥比你架啦,記得出現

男爵府

乜係ee出現呀, 我以為

首頁

尾頁

跳至