嬰兒用品

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

BB相手袋

我BB啱啱出世時,我老公訂造咗一個有我BB樣既手袋俾我做生日禮物,我覺得好開心,因為真係好靚同好得意,每次孭出街都有人讚我個袋靚,問我係邊到造 ~~~

所以我啱啱又訂造咗一個有我兒甥個樣既手袋俾我家姐做生日禮物,今次呢個仲靚,因為個老闆幫我設計到個袋既一面有好多個BB既樣,我家姐收到勁鍾意呀,雖然係貴D,但係我覺得真係好靚 ~~~

我bb個手袋
http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,o1de,mid1160037,cid17701413.htm

我兒甥個手袋
http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,o1de,mid1160037,cid17695593.htm

大宅

Re: BB相手袋

旺角新世紀都有自備相做袋商店,在買bb用品樓層。

複式洋房

兒甥手袋

http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,o1de,mid1160037,cid17695593.htm

複式洋房

係呀,我就係講緊嗰間呀

男爵府

畀面勳章

兒甥手袋冇相睇既,我好想睇唷,
你老公整俾你果個都好靚呀~羨慕死>v<
咁你整俾你兒甥果個幾$呀?
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

畀面勳章

我都想知呀,在那裡造及幾多錢?

複式洋房

我都想整一個玩下,有冇mama去Anya Hindmarch訂造過?
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

洋房

Dear Kahin,
I also want to know how much?
Your husban so good la!

masfamily

複式洋房

洛紫 寫道:
兒甥手袋冇相睇既,我好想睇唷,
你老公整俾你果個都好靚呀~羨慕死>v<
咁你整俾你兒甥果個幾$呀?

係喎,原來之前我lock咗本相簿,所以睇唔到兒甥手袋張相,而家睇到架啦 ~~~

想知details 既媽咪,請check pm

洋房

woo~~~so so lovely,cute,i love it!!!how much!!what is tel by the shop??pls!!and thank!! [email protected]
8-) :-P :-x :-D ;-)

公爵府

好媽媽勳章

toby_mama 寫道:
我都想整一個玩下,有冇mama去Anya Hindmarch訂造過?

有冇mami去過Anya Hindmarch造過呢? :wink:

男爵府

May I also know the details and price?

大宅

Yes, my boy now is 11 months old, I used to have a bag made by Anya Hindmarch (My Bag) using with my boy's photos, it's very nice but of course it take quite a long time to wait, it take about 3 to 4 months, if peak seasons, it even take 6 months to finish because they need to send the pix to England and then send back to HK!!

It worth to try it!!!

大宅

lafaye
how much it cost? could you send me the photo?
thx a lot~ :-P

複式洋房

Yeah, I would like to make one, too. how much and any discount if grouping order? Pls pm me the details. Many thanks.....
Anson & Anise

別墅

我都想知價錢同地址Pls pm me,thx

複式洋房

I would like to know the price and how?
Please PM to me , thanks
kahin218 寫道:
我BB啱啱出世時,我老公訂造咗一個有我BB樣既手袋俾我做生日禮物,我覺得好開心,因為真係好靚同好得意,每次孭出街都有人讚我個袋靚,問我係邊到造 ~~~

所以我啱啱又訂造咗一個有我兒甥個樣既手袋俾我家姐做生日禮物,今次呢個仲靚,因為個老闆幫我設計到個袋既一面有好多個BB既樣,我家姐收到勁鍾意呀,雖然係貴D,但係我覺得真係好靚 ~~~
我成日同媽媽爹爹傾計! :lol:

複式洋房

Angelbaby 寫道:
Hello, kahin218,

你BB張大頭相套衫 (尤其頂帽) 好cute呀!響邊度買架?

Angelbaby

件衫喺吉之島買架咋,背面仲有條尾添架,真係幾得意架 ~~~

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

係喎,原來之前我lock咗本相簿,所以睇唔到兒甥手袋張相,而家睇到架啦 ~~~

想知details 既媽咪,請check pm

[size=large]kahin,
我想知間鋪喺邊度同埋幾多$呀. Pls also PM me the details.

複式洋房

bby 寫道:
[quote]
toby_mama 寫道:

有冇mami去過Anya Hindmarch造過呢? :wink: [/quote]
睇網站Anya Hindmarch好似好貴?我都係啱啱見你地問起先知有呢間舖頭,好out添 :lol:

因為我未問過我訂造手袋間舖頭可唔可以登佢舖頭既資料係bk,所以我只可以pm俾想知details既媽媽

但呢間舖頭做野都幾快,兩次都係大約2個幾星期就可以造好,好effective

首頁
12345...7

尾頁

跳至