美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: eunice 同彩豐行d mask , 邊隻好d呀??

各位媽咪

想問 美白 mask 同 保濕 mask 彩豐 同 利彩 有咩好介紹,
如同時訂兩間,請問有邊位媽咪可以幫到我呀!!!!

唔該哂 :lol: :lol:

男爵府

Re: eunice 同彩豐行d mask , 邊隻好d呀??

akane25
你幾時會再訂 紅酒個隻 mask呀 我都想跟你訂呀
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

複式洋房

林仔,

我訂都唔會特別平架, 都係$8~~
因為上次有mama做搞手, 有d特別, 不過佢話只限一次架咋~ 我都後悔冇訂多少少... 不過而家訂$8/pc, 話貴唔貴, 但訂過$3 既就覺得 $8好貴呀~

民房

我估過2000張可以有得傾. 不如大家一次訂多d.

akane25 寫道:
林仔,

我訂都唔會特別平架, 都係$8~~
因為上次有mama做搞手, 有d特別, 不過佢話只限一次架咋~ 我都後悔冇訂多少少... 不過而家訂$8/pc, 話貴唔貴, 但訂過$3 既就覺得 $8好貴呀~

伯爵府

hahahaha 寫道:
有無人會訂eunice mask嫁?
我想訂sos...可否預埋我?

Morning!

我都想訂sos mask呀,如果有人訂請預埋我呀!

男爵府

有無媽咪你攪手不如我地齊中一起訂啦 平d嗎
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

民房

林仔 寫道:
有無媽咪你攪手不如我地齊中一起訂啦 平d嗎

男爵府

我都想order呀
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

侯爵府

我都想order呀, thanks

別墅

我都想order呀,一齊呀~!!
心怡豬網誌click here

大宅

無休 寫道:
我都想order呀,一齊呀~!!

我都想訂呀!

複式洋房

彩豐行面膜紙現貨(5蚊一張)
有好多型號
請把要的型號同數量pm我
最少要買10張

所有物品平日6:00 後旺角mtr 交收
吾係好多貨....請早d pm我

複式洋房

我都想orderSOS呀, Please let me know too

複式洋房

無休,

Please check PM

複式洋房

fudgyfudgybear 寫道:
彩豐行面膜紙現貨(5蚊一張)
有好多型號
請把要的型號同數量pm我
最少要買10張

所有物品平日6:00 後旺角mtr 交收
吾係好多貨....請早d pm我

我都想訂,是否將item no. 和數量告訢你就可以;可否提供email address.

複式洋房

My email address is [email protected]

Please email me the quantity. I will pm my contact no to you.

複式洋房

fudgyfudgybear 寫道:
My email address is [email protected]

Please email me the quantity. I will pm my contact no to you.

我已email給你 ! 謝謝

別墅

hi fudgyfudgybear,

你好, 我也email 給你呀? 請覆!

carol ng

複式洋房

ivan_tang,

Please check email. All the mask are ready.

Thanks

複式洋房

Hi Carol,

Please check email
All the 彩豐行 mask are ready.

Thanks

首頁

尾頁

跳至