潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 請問Agnis b.黑色大袋邊度有得賣呀!

大宅

meteorewinnie~哈哈...唔知agnes b有冇vip卡呢...唔知bk d mami有冇agnes b o既vip卡 如果問到人借有折平d會幾好呢 kee~kee 我可以7月中r尾先去到睇個袋lu...呢排出街去買伴娘衫ar 冇時間睇住ar...如果你去o左上o黎報料啦

男爵府

呢款係咪早排講既三用袋啊?通常買大定細Size呢?灰綠色係咪新色呀?Thanks~

大宅

ssassa,
灰綠色係咪近乎淺綠色咁樣啊? 我今日行過又一城又唔覺有wor, 我試左個細size, 但都好似好大咁既, 好似旅行袋咁, 我其實想買來行街同湊仔的, 點睇都好似大左小小. 反而我見有款個新出的3用袋, 又係綠綠地色, 唔知係咪你講的灰綠色, 係長身好似tote bag咁, 將佢上下對摺之後(size細左一半)又可以側咩, 都幾靚架, $1480.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

Thanks, ssassa & nausica,

咁就真係唔該晒你先喇!! 會有好多人感激你!! 不過, 我諗我都要快d去睇

大宅

你地係咪講緊三用袋呀,細size$1580, 大d$1780
我就買左細size$1580黑色(內厘是黑色),但都好大,我個係佢地既員工買有7折架(老公同事女友個friend,搭上搭買)[quote]
ssassa 寫道:
kayan,

agnes b 既vip 係用黎儲分, 之後當cash 用, 所以買野唔會有折! 係佢地既員工買先會有折架咋~

複式洋房

vic-wing 寫道:
呢款係咪早排講既三用袋啊?通常買大定細Size呢?灰綠色係咪新色呀?Thanks~

Hi, vic-wing,

我琴晚去睇過(尖沙咀Duty Free果間), 我覺得細size已經得喇! 大size好似courier咩果d袋咁大個架, 太大喇! 個sales話係斷

複式洋房

kayan_329 寫道:
meteorewinnie~thx ar!! 你大約會幾時買ar~~等我搵日又去試o下d款sin... 不過果o度d人成日痴住你...好鬼煩~~驚死人偷佢d野咁...

kayan_329,

我琴晚去睇過喇, 今期d餃子袋

大宅

我都想買啊, 但又覺得細size都係大左些少啊,
你見唔見新出果款似tote bag的3用袋, 你覺得靚唔靚啊?
meteorewinnie 寫道:
[quote]
meteorewinnie~thx ar!! 你大約會幾時買ar~~等我搵日又去試o下d款sin... 不過果o度d人成日痴住你...好鬼煩~~驚死人偷佢d野咁...

kayan_329,

複式洋房

nausica 寫道:
你見唔見新出果款似tote bag的3用袋, 你覺得靚唔靚啊?
!!

Hi, nausica,

唔好意思呀, 琴晚我留意唔到有個款係你所講可以細一半

大宅

meteorewinnie, 我都有個agnes b 黑色大袋想放ah, 但係吾知係咪你隻款呢, 岩岩係日本買返黎諗住送比朋友但係朋友原來有一個啦所以而家多左, 係全新架! 吾知你有無興趣呢! 有興趣的話就pm我啦!

男爵府

我已經有agnes 3way 中size 袋啦......但係平日用實在太大啦...
見你地話.......有隻新o既3 way........細一半 ........有圖嗎??
Thanks!!

大宅

nausica 寫道:
你見唔見新出果款似tote bag的3用袋, 你覺得靚唔靚啊?[quote]
[quote]

kayan_329,

複式洋房

Hi, kayan_329,

我今日買咗喇, 最終都係買咗灰色細size, 好ok呀, 我老公都好鍾意, 你快d決定啦, 因為個sales話, 灰色唔係成日有架, 黑色就成日都會有貨, 灰色賣晒就無架喇!!

Winnie

大宅

又一城呀
小玄玄於15-3-06在聖保祿醫院出生!!!

大宅

meteorewinnie~唔好意思ar...咁耐先覆到你... 我都會下星期去買ar...因為今個星期買o左隻介指 hehe!!

洋房

我都用緊灰色大袋!好ok 架!

[quote]

Hi, kayan_329,

我今日買咗喇, 最終都係買咗灰色細size, 好ok呀, 我老公都好鍾意, 你快d決定啦, 因為個sales話, 灰色唔係成日有架, 黑色就成日都會有貨, 灰色賣晒就無架喇!!

Winnie[/quote]

首頁

尾頁

跳至