跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 韓太 的帖子

麻煩pm 資料比我丫..thx!!

大宅

回覆 CHINA_HK 的帖子

唔該pm 埋資料給我丫, thz!!

大宅

是朋友介紹我去的 ,

新年之後分別做過 "穴位推拿按摩" "淋巴推油" 開始不久已

ZZZZZZzzzzz好舒服......好舒服,

可能我太疲倦之過,她說我背部好堅硬及要放鬆,所以好快zzzz

近元朗劇院趙修中學後門斜對面, 不懂形容..

安駿里怡康大廈地舖,XX物理治療中心的姑娘幫我另約時間做的,$150 1HR, $225 1.5HRS, $300 1HRS,

好難預約,因推拿按摩等等的不是物理治療的服務…..只開二, , , 好特別的先加星期四, 初做有D驚驚地,只開口說做1HR,想加時都要下次先, 因無位......哈哈!!所以每次都是2粒鐘

大宅

是朋友介紹我去的 ,

新年之後分別做過 "穴位推拿按摩" "淋巴推油" 開始不久已

ZZZZZZzzzzz好舒服......好舒服,

可能我太疲倦之過,她說我背部好堅硬及要放鬆,所以好快zzzz

近元朗劇院趙修中學後門斜對面, 不懂形容..

安駿里怡康大廈地舖,XX物理治療中心的姑娘幫我另約時間做的,$150 1HR, $225 1.5HRS, $300 1HRS,

好難預約,因推拿按摩等等的不是物理治療的服務…..只開二, , , 好特別的先加星期四, 初做有D驚驚地,只開口說做1HR,想加時都要下次先, 因無位......哈哈!!所以每次都是2粒鐘

大宅

出了2次!!??

複式洋房

回覆:CHINA_HK 的帖子

雞地近我、可否Pm通淋巴資料給我

CHINA_HK  pm 左你  發表於 13-3-7 11:17

珍珠宮

咩咩聲(仔仔) 發表於 13-2-26 23:35
是朋友介紹我去的 ,
新年之後分別做過 "穴位推拿按摩" 及 "淋巴推油" 開始不久已
ZZZZZZzzzzz ...
係咪打去BOOK, 然後去鋪頭度做? 300/2HR嗎?THANKS~ ^^
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

回覆 小寶貝兒 的帖子

係咪打去BOOK, 然後去鋪頭度做? 300/2HR.....

我就是這樣安排的...

小寶貝兒  THANKS~ ^^  發表於 13-3-6 21:06

大宅

回覆 CHINA_HK 的帖子

Please PM me for more info. thx

CHINA_HK  已pm  發表於 13-3-7 11:18

複式洋房

請問地址及收費?

子爵府

我都想知價錢

子爵府

CHINA_HK 發表於 13-1-30 14:27
我做開的在雞地,個人覺得手勢唔錯,是女的,
麻煩你PM資料比我...Thanks

大宅

回覆:有邊度有推拿做?

大家做幾錢

公爵府

醒目開學勳章

引用:回覆+小寶貝兒+的帖子係咪打去BOOK,+然後去

原帖由 咩咩聲(仔仔) 於 13-03-06 發表
回覆 小寶貝兒 的帖子

係咪打去BOOK, 然後去鋪頭度做? 300/2HR.....
可否給我電話?thx

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

複式洋房

麻煩pm d資料比我呀~~thanks^^

男爵府

2024年龍年勳章

Pls PM & How much ~ tks

首頁

尾頁

跳至