想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我而家等緊bingo..成日都肚餓

近呢一個星期都係咁.........成日都肚餓....
但係又食到一'伴'就掟住掟住咁...胃氣又多..
今日先day26唔會咁快bingo
有冇人好似我咁???

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 我而家等緊bingo..成日都肚餓

fayecat
我都系一樣....有時,我個肚仲會有少少痛痛地添.
今日day28啦,排卵就上深下淺,驗孕都冇反應..
我諗我機會唔大...
希望你bingo....

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都成日好肚餓架~~
不過.... 可能我早餐食得少啦 :mrgreen: ....又或者我生蟲啦
不過我呢排係多左胃氣 :mrgreen:

男爵府

會唔會係心理作用?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

都有可能~~ 我之前個個月等bingo都係咁
講開我又有D肚餓添 :mrgreen:

男爵府

I am also waiting for bingo and I feel 多左胃氣 & 成日都肚餓, maybe it is 心理作用, but I wish so much to bingo.

男爵府

大廚勳章

其實有機會係經前症候群

女性月經來潮前出現的種種不適,統稱經前症候群(premenstrual syndrome),簡稱 PMS。在身體方面,會出現乳房脹痛、頭頸背痛、食慾增加、嗜吃甜食、疲倦易懶等現象。在精神狀態方面,可能有無精打采、情緒低落、緊張易怒、性慾降低、或失眠等症狀。

瑪瑙宮

哎~~ 我中晒添 唯一係無胸脹, 緊張易怒喎 :mrgreen:

男爵府

hahaa.... me too, 我中晒:

在身體方面會出現:
乳房脹痛 - slightly
頭頸背痛 - yes
食慾增加 - YES YES YES
嗜吃甜食 - yes
疲倦易懶等現象 - YES YES YES

在精神狀態方面:
可能有無精打采 - slightly
情緒低落 - yes