自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

減齡達人勳章

Re: 有現金派的流動環保回收貨車 ???

係邊度呀?時間?

Iris 寫道:
There has one in Tsing Yi Cheung On Estate.

大宅

畀面勳章

paper 係咪只收newspaper; 雜誌, 宣傳單張, facial tissues box, 信封 , etc. 收唔收架???

公爵府

不如去開嘅bk 媽問下有無電話, 可以的話就 post 上來,
幫下大家啦

大宅

thank you adaada.
do you know when they'll stop at wesley college?

大宅

msllau 寫道:
paper 係咪只收newspaper; 雜誌, 宣傳單張, facial tissues box, 信封 , etc. 收唔收架???
咩紙都收的,我通常咩紙 : 廁紙筒,買白布鞋的紙盒,teeth膏的紙盒包裝....袋好一大袋,車黎到我屋邨留下,好多婆婆等添...
呢樣野一直都有
不過,唔係四維去,通常日日同一個時間去同一個地方,咁大家就係果度等

大宅

柴灣公園門口
翠灣邨
灣仔街市
尖沙咀澳門茶餐廳果頭
好多地方都有
你可以問下d婆仔...
我知得都打左出黎了

洋房

我都想知, 上水區有無?~~thanks~~

大宅

都有家∼∼
你去街市果d地方
會見d人收紙相 (生果檔�超市...)
咁你問下d婆仔囉

大宅

畀面勳章

粉嶺區,佢地Sat, Sun 開唔開工收野架??

大宅

邊區呀 ?
我所知的街市�住宅 附近果d 幾乎日日都開
不過有d下雨果日唔開的

大宅

又環保又有錢收, 幾好喎!

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

大圍有無 ??
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

禁止發言

大宅

畀面勳章

粉嶺區,佢地Sat, Sun 開唔開工收野架??

複式洋房

i don't know the actually time !i just walk around and i m not live in chai wan district !!

首頁

尾頁

跳至