跳至

首頁

尾頁

大宅

15週年勳章

買濕紙巾送幼稚園選校攻略

係萬寧、百佳買johnson's5包裝(各20片)濕紙巾($29.9)就有得送07-08年幼稚園選校攻略
想2歲比bb入N1班就arm睇!
我都買咗啦!
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/78272/banner00.gif[/img]

侯爵府

畀面勳章

Re: 買濕紙巾送幼稚園選校攻略

我買5到ar... :-( :-( 有冇mami幫我買ar....

別墅

PW530,

我都買唔到, 可能唔係每間都有得賣啦.

男爵府

我噚日响屯門市中心間萬寧買咗

公爵府

我都買唔到, 搵左兩間 manning & 屈人寺

係咪好大本架?
[/url]

大宅

我屋企留下都無呀! :-(

男爵府

有mami話係萬寧同百佳先有得賣, 大約A5紙咁大本
蝦蝦 寫道:

係咪好大本架?

複式洋房

我在TST加連威卓悦買左,都係29.9

別墅

HIHI

百佳有得賣!
蝦蝦 寫道:

係咪好大本架?
我個囡囡是4月17日出世,3.4KG 。 :-D  : :-?  :-?

別墅

唔知今晚先去有冇得買呢????

大宅

我係百佳換到,買一包就可以免費換了!!!萬靈我行左兩間都冇晒!

大宅

我去西九龍中心間萬寧, 不過佢要49.9買5包20片的濕紙巾, 點解唔係你地講既29.9?? 如果唔要書, 只需要5.9一包20片濕紙巾, 咁咪等如用錢買??

大宅

我頭先去萬寧買到呀. $33.9 有 5 包濕紙巾, 連埋一本書仔, 個面積好似半張 a4 紙咁大. 唔使加錢!!

公爵府

我都係O係 manning 買到, 一袋裝 (一本書仔, 5 包濕紙巾), $33.90
[/url]

大宅

蝦蝦 寫道:
我都係O係 manning 買到, 一袋裝 (一本書仔, 5 包濕紙巾), $33.90

me too!

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問本書多唔多野睇呀? 我仲未買到, 再睇多幾間先...

別墅

我都係萬寧買到33.9, 本書都幾多野睇, 講吓面試的時候應該要注意的事, 唔同的學校有d乜野的面試題目, 又訪名咗d明星同囝囡搵學校的心得, 等等......

禁止訪問

侯爵府

2023年兔年勳章

Today I bought at Park'N (Wong Tai Sin Shopping Centre) at $33.90 with only three more packs only. It is quite useful with the details of kingdergarten by district.
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

男爵府

我今日喺灣仔"大有商場"後兩條街(駱克道)間萬寧見到有得賣, 1袋5包濕紙巾+書仔, $29.90.

首頁

尾頁

跳至