嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

8月頭响灣仔會展個BB用品Expo,你哋會唔會戴埋BB一齊去?

8月頭响灣仔會展個BB用品Expo,你哋會唔會戴埋BB一齊去?因為我今年第一次去,唔知係咪會好迫,戴埋BB係咪唔係咁好,如果用BB車係咪會好唔方便?

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 8月頭响灣仔會展個BB用品Expo,你哋會唔會戴埋BB一齊去?

我上年去過1次, 真係好多人, 因為我都聽過d媽咪報料過好迫人, 所以果次都冇帶bb車, 揹住揹帶帶埋阿仔去就算喇

以我經驗, 如果推bb車去真係會幾唔方便, 好容易車到人隻腳, 我見過仲有d人唔讓俾你之餘, 仲撞添, 所以抱/揹住bb去會好d

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Re: 8月頭响灣仔會展個BB用品Expo,你哋會唔會戴埋BB一齊去?

緊係 NO 啦!好多人架!
你帶埋bb 去實咩都睇唔到,因為實迫唔到入去。

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

大宅

緊係唔會啦~
咁鬼多人~
帶埋佢去, 實咩野都買唔到~

大宅

Will that be better if we go there on Monday?

洋房

唔會.因very very多人...
[img]http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/beeyeung2003/detail?.dir=7a53&.dnm=a475.jpg&.src=ph[img]

男爵府

乜唔係5-7咩??? 星期一好似完左喎...
yeemelody 寫道:
Will that be better if we go there on Monday?

伯爵府

無人湊要帶埋佢去

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 8月頭

迫到好似行花市咁,所以一定唔會帶
如果要我帶埋bb去,我情願唔去
書展唔太多人我都唔帶bb去,何況bb展

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

carjimlam 寫道:
乜唔係5-7咩??? 星期一好似完左喎... [quote]
yeemelody 寫道:
[/quote]

8月5-7號係禮拜六至一, 禮拜一應該係last day,
不過last day 可能d 贈品會派曬, 上年我第二日去都話派曬,
入會禮品都要等遲d 至補寄番~~~

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

男爵府

好媽媽勳章

一定唔帶,超多人

男爵府

帶bb & bb車都ok嘅, 但要揾一個人負責看住bb & bb車, 唔好推埋去睇嘢, 咁走嗰陣架車就可以載晒啲戰利品, 唔駛拎得咁辛苦囉 我舊年就係冇推bb車, 4個人去, 1個揹bb, 其餘3個每人2大袋, 攰到吖

洋房

no la... too hot... too crowdy... i will go without BB.

大宅

I intend to purchase Wyeth No.2 on Monday.

Can anyone tell me their offer if you go there on Saturday or Sunday?

別墅

唔帶

複式洋房

我都係第一次去BB展,會揹住個女去

伯爵府

我都係第一次去咋,老公一齊去,所以個女都會去

洋房

yes, too crowded. Not suggested to bring baby.

In fact, I will not go la, too crowded.

jencheng 寫道:
一定唔帶,超多人

大宅

Re: 8月頭響灣仔會展個BB用品Expo,你?會唔會戴埋BB一齊去?

No La. My BB's too young

別墅

Re: 8月頭響灣仔會展個BB用品Expo,你?會唔會戴埋BB一齊去?

No 啦!
helencyl

首頁

尾頁

跳至