自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我剛開始玩到level 15, 但玩到好無癮. 過不到關, 心心被鎖, 要等25分鐘後才可以再玩, 玩不到5分鐘又鎖著.
請問是否這樣玩?

別墅

回覆:有玩candy Crush既JM 們入來傾下計~~~

我過到149,但熄左再開反又落這反去147

伯爵府

畀面勳章

Kick 左213好多日喇,教下我啦

珍珠宮

引用:Kick+左213好多日喇,教下我啦

原帖由 pakyin1108 於 13-02-20 發表
我剛剛到左213,希望晤使玩好多日啦

子爵府

畀面勳章 大廚勳章

用電話玩, 但睇唔到朋友&自己張相, 送唔到心&收心 (有連接fb)
用電腦係FB玩先得... (電腦+電話level 係一齊升)
有無人教吓我, 點整先可以係電話見番D相, 同收送心心呀, THX
試過重裝都唔得..

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

成日要等車票 , 好無癮

男爵府

我玩23,玩在四日,請指教點過關?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

181要點玩??

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:Kick+左213好多日喇,教下我啦

原帖由 pakyin1108 於 13-02-20 發表
我click 咗足足6日呀!今日終於過咗,開心到大叫,連除好快地過埋214同215,依家等手機板再update

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又卡左喺183, 已經食晒2粒jelly, 但就係5夠100000分過關, 我頂.....
呢個情況已經試過n次.....
呢版得50個moves, 我試過淨返46個moves, 都係得99360分, 玩死人啦
究竟要點先可以夠100000分過關架

複式洋房

102玩左兩日,今日終於差一下過到,點知一個電話黎無左

男爵府

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

154 ,打到冇心機玩

大宅

Bucar 發表於 13-2-20 18:11
我過到149,但熄左再開反又落這反去147

我都係第四日喇﹗

水晶宮

mouth:我玩咗幾日65都過唔到, 無心機玩連個game都delete埋lu
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

伯爵府

sorry 我剛剛玩, 請問車厘子及nut可 點清走架? (sorr v low level . . .)

伯爵府

畀面勳章

引用:sorry+我剛剛玩,+請問車厘子及nut可+點清走

原帖由 honthont 於 13-02-20 發表
sorry 我剛剛玩, 請問車厘子及nut可 點清走架? (sorr v low level . . .)
要將啲cherry同nut跌落最底,用直條紋糖最好

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我click住咗喺95,cherry同nut都落到底,但係點解唔消失?

首頁

尾頁

跳至