跳至

首頁

尾頁

別墅

寶寶厭奶! 有什麼辦法幫助寶寶重拾好胃口?

My daughter 胃口不佳 since last Tuesday, when I feed her with a bottle, she must 推開奶瓶 and cry. Now she just drink around 15 oz per day. But before that, she drinks 25 oz per day. Like yesterday afternoon 13:00 drink 5oz milk, then 20:00 only drink 1oz. It makes my 心情掉入谷底! so I just go to 藥房買開奶茶 and let her drink. Did anyone try this before ?? Is it 一包開奶茶分成四至五次 to cook?

Because I search this info from internet as below, is that true ?

"原來市面上普遍出售的開奶茶,份量適合一至七歲的小孩喝,若幼嬰一次喝下整劑開奶茶,便會面青唇白,容易傷風感冒,故應該將一包開奶茶分成四至五次,免得嬰兒服食過量。"

別墅

Re: 寶寶厭奶! 有什麼辦法幫助寶寶重拾好胃口?

My friend tried the 開奶茶 since her baby is very small (around 3 months). But I think it depends on the health of your child. Also, I would recommend that you buy the 開奶茶 at reputable stores, like 位元堂, because we don't know where the general 藥房 get the medicine and it's very important to get good quality Chinese medicine.

Another possible reason maybe because she's teething? And it hurts when she eats???

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]我都想知有咩方法呀[size=large]MoMo呢期都厭奶, 不過就好鍾意食粥粥, 但我覺得奶嘅營養好啲, 想佢食多啲.

禁止訪問

男爵府

我阿b之前又係厭奶大約一個月,唔緊要嘅如果佢肚餓一定会食!Don't worry!

別墅

我都唔知佢地是否在”牛”牙?定係厭奶期.婆婆有時話可能係口生飛滋(bb會咁早生飛滋嗎?).哥哥最近每次吃奶會係中間”扭計”, 停下再食, 唔似以前一口氣飲完. 弟弟就繼續纖體(已經有幾個月), 每餐只吃3oz, 粥仔又食得唔多好. 不過, 見佢依然精精神神, 咁我就算啦,都已放棄堅持要佢食多點. 希望佢地真係會在出牙後胃口好轉啦.

開奶茶都係一個先煲一次比佢地飲, 婆婆次次都係去藥房執, 唔買現成一包包的,驚材料無咁靚。

別墅

Hi Vinell,

我個大孖都係最近分兩次食喎. 而有個friend的BB就keep住只食3 oz. 我想這些分段, 厭奶, 纖體, 都好普遍. 不用擔心啦.

你已經開始俾粥仔啦! 我仲未夠膽. 我對仔哭了3個几月I think 因為腸痛.

how about 糊仔? 他們開始食未? 在孖B媽媽會, 有位媽媽提到糊仔營養好D.

首頁

尾頁

跳至