跳至

首頁

尾頁

大宅

八佰伴化妝專櫃既sale好乞人憎

早排收到去"植村秀"專櫃既coupon, 可以攞價值85元既試用裝, 點知昨日去到個度有兩個sale, 一個係收銀機度唔知做咩, 一個係度sell緊客, 我揸住張coupon一連叫左幾聲"唔該", 竟然無人彩我, 我又睇下d野又係無人彩我, 我火起就走左啦~~~
可能睇我成個無$$師奶所以費事應付我~~~

大宅

Re: 八佰伴化妝專櫃既sale好乞人憎

植村秀個d都唔衰ga la...
anna sui個d仲衰呀...
植村秀個d如果你買得多就好好服侍..我試過有一次買左$2000野,嘩,簡直5星級服務呀..又送呢樣又送個樣...
但係有一次只係買一盒粉底..d態度就360度轉呀...

洋房

B桐豬之媽咪 寫道:
植村秀個d都唔衰ga la...
anna sui個d仲衰呀...
植村秀個d如果你買得多就好好服侍..我試過有一次買左$2000野,嘩,簡直5星級服務呀..又送呢樣又送個樣...
但係有一次只係買一盒粉底..d態度就360度轉呀...

狗眼看人低 , 唔幫襯佢, 睇佢食乜? 佢地d basic 唔多, 都係靠 commission.

大宅

jennifer_lam 寫道:
早排收到去"植村秀"專櫃既coupon, 可以攞價值85元既試用裝, 點知昨日去到個度有兩個sale, 一個係收銀機度唔知做咩, 一個係度sell緊客, 我揸住張coupon一連叫左幾聲"唔該", 竟然無人彩我, 我又睇下d野又係無人彩我, 我火起就走左啦~~~
可能睇我成個無$$師奶所以費事應付我~~~

佢地唔係睇你成個冇$$師奶,係睇到你拎住張coupon先唔濕你o者~

8個月囉!

伯爵府

哥d買化裝品的sales真係串呀~~~

所以我從來都唔會去呀~

但買衫的,就唔錯喎~~

我返轉哂,佢地都唔怕黑面~ :mrgreen:

伯爵府

jennifer~

不過呢個世界上真係有好多呢d人既,唔好為咁少事生氣啦~~

唔係自己又唔靚女架啦~~ :mrgreen:

大宅

我本身既面霜已經用晒, 諗住去攞試用裝試下, 如果ok就先買, 點知d人咁既, 我老公都有d朋友係個d櫃台做既, 佢話個d人成日出去wet, 不過係群d有錢佬去wet, 無錢個d人佢地唔會去架~~~, 個個目的都想搵金龜, 睇到佢地個個返工個d粉成尺厚, 洗完面都唔知咩樣~~~

大宅

Jennifer,

係呀! 但我未試過呀. 次次我同boo去到shu uemura, boo都左化右化, d sales 姐姐個個都好nice喎. 但佢地有兩三個新人, 就真係差d. 唔識得sales, 唔知product, 又唔識同客人溝通囉. 說話仲有時會得罪人添.
你想要咩sample, 我或者有架.

大宅

melina:
可能佢地睇到你同boo係真係有心去買咪好好招待lo, 我個日手上揸coupon又著住對師奶出街拖鞋, 面上又無化妝, 睇落好似只係想搵著數個d人~~~ :lol:
我塊面好干又油又黑, 唔係只只面霜都合用, 試過買lancom個d都唔得, 搞到塊面出粒粒, 所以想搵sample試下lo~~~

別墅

早晨呀咁多位,

而家d sales服務質素越來越差,我個friend兩公婆係威斯汀酒店會員,每年生日食飯有disount同送蛋糕,佢地食完飯叫個女侍應

別墅

jennifer_lam,

lancom個隻牌子不嬲都好蝦人用架,你唔駛踩自己架.個個人要揪仔都係會唔多妝扮架啦,我都係個女3歲開始先留意自己個樣,到今年先的起心肝做facial咋.

大宅

Jennifer,

唔好咁啦. 著成掂都可以買野架嘛. 又唔係有罪. right?
我唔知你skin的情況, 但我可以過兩日去開shopping幫你問下.

伯爵府

jennifer~

你看melina對你幾好~~~ :mrgreen:

大宅

Pinky~

我對你都唔係好差姐~~

伯爵府

Melina

亞boo係唔係明天第一天要去學韻律操呀~

大宅

Pinky~~

係呀. 明天婆婆帶佢去. 係咪要著咩衫褲架. 我冇特別去買. 只係想比舒適一點的衣服比boo著.

別墅

佢地唔想比d sample我地

好心佢就咪send d coupon比我地啦

伯爵府

MELNA~

明天我會和琦琦走堂呀,因為要去玩呀~~到時記得話返比我知個情況呀~ok~

伯爵府

女 寫道:
佢地唔想比d sample我地

好心佢就咪send d coupon比我地啦

其實都係職員問題~

伯爵府

唉,正所謂一樣米養百樣人~~~~真係乜人都人呀~~ :tongue:

首頁

尾頁

跳至