自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 一號風球啦!

2jmama 寫道:
[quote]
TszHin媽咪 寫道:
我都好掛住bowling [quote]
talkative 寫道:
[quote]
ardnas65 寫道:
talkative,
係呀... 一翻風落雨就會想起佢...... [quote]
ardnas65:你都係一有風球就諗起bowling了 :mrgreen:
[/quote]

ardnas65:唔知bowling而家去左邊呢 [/quote][/quote][/quote]

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

等待驗證會員

保齡,
嘻... 我都掛....
[quote]
bowling2004 寫道:
[size=small]點解講到我好似風濕膏藥咁架?!
翻風落雨就諗起...................

bowling:我好掛住你呀[/quote]

大宅

唉! 仲諗住明天帶阿仔去游水! :cry:

子爵府

在 上 午 10 時 , 強 烈 熱 帶 風 暴 派 比 安 集 結 在 香 港 之 東 南 偏 南 約 500 公 里 , 即 在 北 緯 17.9 度 , 東 經 115.4 度 附 近 , 預 料 向 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 14 公 里 , 大 致 趨 向 海 南 島 。

受 到 派 比 安 的 外 圍 雨 帶 影 響 , 本 港 有 狂 風 驟 雨 , 離 岸 及 高 地 間 中 吹 強 風 。

按 現 時 預 測 途 徑 , 本 地 風 勢 會 逐 漸 加 強 , 今 日 稍 後 會 考 慮 改 發 三 號 強 風 信 號 。

子爵府

點解~~~又落雨~~, :-( :-( 我唔想再落雨la

別墅

都打唔成架...

珍珠宮

當老人家我風濕發作既時候, 就會想起後生保齡既風趣, 美麗保齡既風采....多野想lor, 就唔記得左腳痛

我一唔見你出現, 就會想起你/掛住你ga啦, 唔洗翻風落雨先諗起 :mrgreen: [quote]
[quote]

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

你受歡迎呀[quote]
[quote]

公爵府

出面鬼咁大風 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至