跳至

首頁

尾頁

伯爵府

~ ^AFONSO半歲喇^ ~

AFONSO話咁快就半歲LA,好快過多半年,佢就一歲LA...好開心,好緊張丫 :-P :-P :-P

大宅

Re: ~ ^AFONSO半歲喇^ ~

bala:
恭喜晒, 祝afonso快高長大, 聽聽話話~~~

伯爵府

jennifer~~thx.....
話咁快恩恩都已經一歲lu.... 時間真係過得好快呀 :-(

別墅

BABALALA,

祝AFONSO半歲快樂!!! 快高長大!!!

做父母不容易~我們努力吧!![/color]

伯爵府

Dolla 寫道:
BABALALA,

祝AFONSO半歲快樂!!! 快高長大!!!

嘩,您個公仔好開心wo...haha
多謝您呀 :-( :-( :-(

男爵府

Bala congratulations,

So happy.....why you don't invite us to dinner ah..

Bala please help me to give a big big kiss to Afonso
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

伯爵府

bala~~

伯爵府

FLORINDA 寫道:

So happy.....why you don't invite us to dinner ah..

Bala please help me to give a big big kiss to Afonso

係喎,幾時擺返幾位慶祝呀~~

伯爵府

為左興祝佢半歲生日.剛剛我去買左3條褲仔比佢,

伯爵府

FLORINDA 寫道:

佢1歲生日我真係會擺返幾圍ga wo.您係咪離先??擺完我仲會攪個生日會係for小朋友ga,我已經唸好曬 ga la,您地要帶埋d bb離ga ...不過就未唸到係我屋企定去m記歌d,因為我屋企得14xx尺,好細ja :-( :-(

伯爵府

pinkylee 寫道:
係喎,幾時擺返幾位慶祝呀~~

走吾甩ga la您

大宅

恭喜哂呀,快高長大快高長大.......

伯爵府

余小豬媽媽 寫道:
恭喜哂呀,快高長大快高長大.......

thx 好快到您bb ga la

大宅

依家係個肚肚度6個月都未有,有排都未到佢半歲啦..

伯爵府

余小豬媽媽 寫道:
依家係個肚肚度6個月都未有,有排都未到佢半歲啦..

咁您開始緊張未呀??個肚大吾大呀?

大宅

緊張呀,好似咩都唔識咁,係咁睇書係咁上網囉﹗

d野又未開始買,個c6話唔使咁早

個肚肚大啦,隻小b仲日郁夜郁,打仗咁..

伯爵府

其實您而家差吾多6個月都要開始買ga la,遲d您個肚真係開始大,都吾方便出街la,同埋都有好多野要預備ga,好似我歌時又係懶,拖拖下,點知我早產wo,我老公用我入院歌幾日時間買曬d野ja,真係無得訓ga...其實到我出院都未攪掂ga,不過呀b佢留左院2weeks,所以都未只於要訓地ja....

大宅

BALA....公喜公喜呀....一定好開心la你...
雖然唔知點解你個b要住2weeks醫院...
不過佢以後一定會好健康開心咁長大ga...
因為佢有你呢個媽咪ma...
到時Afonso一歲個陣記得叫埋我呀...
到時我個bb就7個月ga la.....
可以同佢玩la

伯爵府

您而家見到您bb一日一日咁大,都好開心la,第時您再見到佢反身呀歌d,仲開心c您tim呀,而家佢成日都對住我笑,早上起身,雖然佢吾識講早晨,但佢一定會對住您好開心咁笑,歌種感覺真係好sweet ga :-(

仲有半年就一歲la,其實我都幾期待ga,又好期待christmas同佢去邊到玩.,以為每一年都要唸呢d野...我想佢可以開開心心呀

大宅

咁又係la...呢d就係做媽咪要做ge野...
每一日都要唸點先會令到bb開心d....
佢而家都想反身la...好可惜我唔係一個全職媽咪...
唔知會唔會見到佢反身個一刻(第一次)

首頁

尾頁

跳至