在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人試過BB立體手仔腳仔

求境靚唔靚,你地BB幾大去做?我個B已經6個月啦,重做唔做好呢?有公司話上門幫BB做,有無人試過呀? :wink:

侯爵府

Re: 有無人試過BB立體手仔腳仔

KimiKimi,

其實都冇所謂幾時做, 我囡囡差唔多一歲先至同佢去星光大道個車仔檔度做o左手腳模型。 $100整一隻手/腳, 我就整o左一隻手、一隻腳, 加埋個木框都係$250, 我覺得都整得唔錯, 價錢比去上門做o個間平一大截, 不過質素就可能o個間公司會好d 卦? 你可以去我囡囡本相簿Phyllis's album #11── 7月8日o既相片度見到個個手腳模型。

大宅

我個女一個月左右就搵人上門整,好靚呀!不過就過千蚊囉!

複式洋房

my_tabo

你講E個又幾經濟,係唔係有好多檔,會唔走鬼唔見左架?如果做晒對手腳是否每隻計即400+相架錢????

feebie

你個間係點計法?

大宅

我都想知呀..因為我都諗過上門做.但一問價估唔到係咁貴,所以無做到..NOW 如果 TST 咁平..可能我都會去幫 BB 做返一SET ...TKS !!

侯爵府

KimiKimi,

星光大道整手印好似只係得一檔, 佢o地好耐之前已經o係度, 我諗除非落雨, 如果唔係都會o係度, 我o個次去係星期六。 如果做晒2手+2腳, 係$400加個木框錢, 咁因為個框會大d, 所以會貴過我o個個, 好似大約$100。
KimiKimi 寫道:
my_tabo

你講E個又幾經濟,係唔係有好多檔,會唔走鬼唔見左架?如果做晒對手腳是否每隻計即400+相架錢????

feebie

你個間係點計法?

侯爵府

Grace01,

其實TST o個度真係做得過, 上門做o個d一套o既價錢, 我o係TST可以做到2-3次, 我諗住囡囡歲半或者2歲...之後再大d都會再做, 咁可以記低佢唔同年紀隻手仔、腳仔o既生長嘛!

Grace01 寫道:
我都想知呀..因為我都諗過上門做.但一問價估唔到係咁貴,所以無做到..NOW 如果 TST 咁平..可能我都會去幫 BB 做返一SET ...TKS !!

大宅

唔該哂你呀..咁我 BB now 4個幾月..大約6個月我會帶佢去整返一set黎留念...tks !!

侯爵府

Grace01,

你bb 6個月整都好, bb細個d應該冇掙扎得咁勁; o個時我囡囡整腳仔就好d, 整手隻要佢hold得耐少少就勁唔耐煩, 喊到好可憐咁! d路人行過都企o係度睇同笑佢, 所以佢只係做o左一隻手、一隻腳, 免得佢喊到喉沙。

哈...第時你bb整o左post張相上o黎睇o下o丫! :mrgreen:

大宅

好呀...到時放上黎比你睇 !!
係呢...想問下你,你出POST 既時候下面有 D 公仔數字點樣整落去架,點解可以睇到 BB 相既...教下我得嗎 ?
係呀...同埋我 ADD 左你做我好朋友 LIST 入面呀..!!

複式洋房

想問下,係BK買廣告間"真特手"話2手+2腳連框$800,promot 緊免費上門喎!
有無人試過,OK唔OK 呀???????

大宅

岩岩下面先講左...去 tst 整2手+2腳+相架都係round $500咋..所以佢$800都算貴,不過就唔洗自己去佢上門囉!!

侯爵府

Grace01,

多謝你add o左我入去好朋友list呀! 等我又add番你先!

你只需按網頁頂的"觀看帳號", 跟住按"編輯個人資料", 按"簽名"側邊的"URL", 輸入"新增網址"一欄內輸入相簿的網址, 接著在"輸入網站名稱"一欄輸入相簿名, 再按"確定", 最後按最底下的"儲存變更"即可。

*** 你要o係"編輯個人資料"內, click埋"允許加入簽名", 咁你每次留言o既時候, 其他人先可以見到你o既"簽名相"o架!

你click o下我個ticker(有公仔o個個)就會link去一個網, 你登記o左之後就可以整番一個ticker, 跟住copy個ticker o既網址, 然後按網頁頂的"觀看帳號", 跟住按"編輯個人資料", 按"簽名"側邊的"URL", 輸入"新增網址"一欄內輸入"ticker"的網址, 再按"確定", 最後按最底下的"儲存變更"即可。

你唔明再問我啦!

Grace01 寫道:
好呀...到時放上黎比你睇 !!
係呢...想問下你,你出POST 既時候下面有 D 公仔數字點樣整落去架,點解可以睇到 BB 相既...教下我得嗎 ?
係呀...同埋我 ADD 左你做我好朋友 LIST 入面呀..!!

複式洋房

Hello,

我Sat去左TST整啦,原本諗住去BB展,後尾怕人多轉呔,
整左2手+2腳+相+框(克色)=$680,等我再Send 埋想比佢地再過幾日就有得o羅啦,BB要整2次先整好,因BB扭計。

侯爵府

KimiKimi,

我囡囡o個時人o地幫佢整手仔都喊得好勁, 所以我唔忍心要佢整埋右手。 上星期六我去o左bb展, 真係勁多人! :lol:
KimiKimi 寫道:
Hello,

我Sat去左TST整啦,原本諗住去BB展,後尾怕人多轉呔,
整左2手+2腳+相+框(克色)=$680,等我再Send 埋想比佢地再過幾日就有得o羅啦,BB要整2次先整好,因BB扭計。

大宅

我想帶我個b去整,有無人巳經做左,效果如何呀?

複式洋房

我等緊製成品,希望快D有得羅啦!

我BB好鐘意飲水,所以一比水佢飲就定晒,我用E個放法令BB比我整晒2手2腳o羅,我老公最憎多人既地方,費時到時佢發脾氣,所以無去,究竟值唔值得去呀???????? :lol:

民房

我搵"hongkonghand.com"上門整o左,好滿意, 俾你睇下:

[img align=left]http://img149.imageshack.us/img149/2718/lpksk6.jpg[/img]

侯爵府

KimiKimi,

你個bb鍾意飲水真係好! 我囡囡由出世到依家都唔鍾意飲水, 次次都要我用匙羹"不"比佢先肯飲少少, 我成日"不"到手軟, 佢都只係飲得1-2安水, 之後再"不"都唔會飲。 係最近出街先試過幾次肯用飲筒杯飲水, 不過只有一次肯自己揸全個杯, 其餘都只會拎付個杯o黎玩。

其實bb展d o野都唔係樣樣平過多面好多, 以我o地住得遠o黎計, 隧道費(2程西隧+2程大欖隧道)來回$130, 泊車$120($24/hr), 油費大約$120, 去到買o左幾樣o野, 慳得o個少少, 慳埋o個d錢連停車場費都唔夠比, 不過係志去感受o下bb展o既氣氛o架咋! :lol:

複式洋房

katielau

你個B幾大整呀????
幾錢呀?????

E個禮拜應該去羅啦!(好緊張)

my-tyab

我個囝"介"奶唔"介"水,每晚都要飲幾次水,一扭計比水一般2-3次,試過一晚多過5安.所以出世到而家無一晚唔駛醒。 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至