意見反饋
義工
[澳門] 我放7日大假呀!!!

複式洋房

國民生產總值:488

我放7日大假呀!!!

hahahaha........我星期日會去香港,有冇媽咪想買野呀 !?
同埋我會去一轉 "荷花"買野俾bb呀!!你地有冇野要同bb買呀?!

伯爵府

國民生產總值:19285

Re: 我放7日大假呀!!!

咁你要搵一日去一日拱北哥頭間愛嬰島看一看啦~~~~ 可能有意外收穫架~~

複式洋房

hahha....我都有咁諗過......懷掂同左屋企個工人搞 左半年china visa (多次往返,成$600,好貴呀 用得唔好晒),所以一得閒我就可以去帶埋個仔去看看了!!!
因為我叫屋企隻佬陪我地去,佢實唔去!!!!!

伯爵府

國民生產總值:15883

一年都係$1000JA WO,做乜吾攪一年呀?? 好像抵D WO

伯爵府

不過如果帶埋仔仔去,可以去吉大哥一間,好大架,仲有個波波池(但可能己經好dirty架啦~)
但真的幾大囉~~

複式洋房

BABALALA 寫道:
一年都係$1000JA WO,做乜吾攪一年呀?? 好像抵D WO

下, 有一年咩????我搞個時問過中國旅行社佢話冇喎,最多都係半年多次往返,(我個個係"印印" )

複式洋房

吉大好像遠左D喎,我隻佬又唔知佢肯唔肯同我去,我地去佢都唔係好鐘意,佢好鬼(真)返大陸架,我99一家人叫佢都唔去架,今年去過一次,就係同佢D朋友食飯,仲要死都要拖埋我去個隻(我個日真係唔得閒),搵個回鄉薄(仲係用薄)都搵左一日係屋企,係初初同我拍拖個時陪我去個大陸幾次炸,都唔知道點解佢咁唔鐘意返......

伯爵府

如果你老公唔鐘意的話,你要帶住個仔仔,都係去拱北到安全d.真係d囉~

伯爵府

國民生產總值:15883

新任媽媽 寫道:
下, 有一年咩????我搞個時問過中國旅行社佢話冇喎,最多都係半年多次往返,(我個個係"印印" )

咁吾通揸吾同國家ge証都吾同,我老公就係攪$1000 1年歌隻visa lor

複式洋房

咁真係唔知啦???可能都會唔出奇,因為我問過我真係冇呀,話最多都係半年炸!
BABALALA 寫道:
[quote]
新任媽媽 寫道:

咁吾通揸吾同國家ge証都吾同,我老公就係攪$1000 1年歌隻visa lor[/quote]

男爵府

國民生產總值:6866

新任媽媽
咁你會唔會去香港bb節呀?我諗會比澳門o個個cheap cheap bb展多好多野賣!可惜我冇假咋!若果唔係我一定會去睇下
re:老公唔陪去大6
其實我同我老公都係一樣唔係咁鐘意反大6架,因為我o地係大6已經讀左4年書,感覺好污漕,賣野d人又鐘意騙人,我剛出來做野時都試過同我媽一齊去拱北買衫,著左一,二次就 ,所以我同老公免得過都唔會去大6買野架。

複式洋房

macaogirl :
我都有想過去架,不過現在可能要星期一先有船fly去到呀(因為星期日個bb節就完),
yah,我老公就係好像你地咁諗lo,咩都好像係騙人,所以佢咁唔鐘意大陸就係咁!雖然我地都係中國人,但係始終買咩都係呃人咁,幾百元既衫都可以講到四,五十元就買到,都冇誠信咁.............一d都唔老實!!!!!好像買vcd咁,問佢係咪講廣東話,唔係都話係,返到macau一開又係比人呃左......

大宅

國民生產總值:4906

新任媽媽~
你就好啦放7日大假 做咩吾PLAN下去旅行呀

大宅

國民生產總值:3602

我都好想放大假去旅行呀><
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

洋房

國民生產總值:209

新任媽媽 寫道:
hahahaha........我星期日會去香港,有冇媽咪想買野呀 !?
同埋我會去一轉 "荷花"買野俾bb呀!!你地有冇野要同bb買呀?!

我遲d都放11日大假, 我過黎 macau 呀

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.