自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買Thermos真空煲

唔知而家仲有無邊樹做特價呢?想買最大size,有無人知呢?唔該報下料啦!十分感激!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

公爵府

Re: 想買Thermos真空煲

平時間間百貨是一樣價的,除非jusco,西田或永安做緊全店再九折...
提你記得買雙柄,蓋是全膠面無不锈鋼那款.最正,仲有送埋小啞煲仔那款仲好

大宅

即係边款,MUG Thermos真空煲唔係全部蓋都是全膠面無不锈鋼。
sharon_pig 寫道:
平時間間百貨是一樣價的,除非jusco,西田或永安做緊全店再九折...
提你記得買雙柄,蓋是全膠面無不锈鋼那款.最正,仲有送埋小啞煲仔那款仲好
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

男爵府

我估佢講嗰款應該係made in japan, 全個蓋係膠, 另外有啲係不锈鋼蓋包膠邊係made in taiwan, 我屋企嗰個就係made in taiwan

KAHOBB 寫道:
即係边款,MUG Thermos真空煲唔係全部蓋都是全膠面無不锈鋼。
[quote]
sharon_pig 寫道:
[/quote]

大宅

我覺得麻麻, 如果想省時可考慮買高速煲因為效果和明火差不多 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至