跳至

首頁

尾頁

別墅

買小朋友枕頭一問

請問俾3歲小朋友用的枕頭,邊隻比較好同係邊度買架,唔該晒

伯爵府

Re: 買小朋友枕頭一問

eva123~~我聽好多媽咪講話sinomax有隻叫睡安豬,係for小朋友ga.. 個個都話好用,我唸住第時都會買呢個比仔仔

別墅

sinomax睡安豬係澳門有無?還是要去香港買?

侯爵府

我剛剛買左個雅x亭比囡囡用, 我覺得幾好用呀, 因為我囡囡似有有鼻敏感, 佢話可以防鼻敏感wor~~ 價錢又ok, 80蚊有交易~~

伯爵府

a1face 寫道:
sinomax睡安豬係澳門有無?還是要去香港買?

我唸8佰伴應該有得買,或者您打過電話去8佰伴問下佢會好d,吾洗白去一趟

別墅

請問係邊度有得買,有無分size
stephenietam 寫道:
我剛剛買左個雅x亭比囡囡用, 我覺得幾好用呀, 因為我囡囡似有有鼻敏感, 佢話可以防鼻敏感wor~~ 價錢又ok, 80蚊有交易~~

侯爵府

eva123
我係許立記買o既, 因為maymay佢地用過話好, 所以我先買比囡囡~~

大宅

BABALALA 寫道:
eva123~~我聽好多媽咪講話sinomax有隻叫睡安豬,係for小朋友ga.. 個個都話好用,我唸住第時都會買呢個比仔仔

聽講呢隻睡安豬係由BB 初生開始可以用, 不過我等到女女一歲先比PILLOW 佢用, 用左無幾耐咋
澳門八百伴仲未有得賣住, 不過好似話遲D 有. 唔知係咪真?

伯爵府

我都係唸住1歲先比pillow比我個仔用呀

侯爵府

係呀, 一歲前係唔洗用pillow架, 我囡囡至到3歲都冇用tim, 我都係啱啱先買pillow比佢炸~~

大宅

BABALALA 寫道:
我都係唸住1歲先比pillow比我個仔用呀

yeah yeah yeah

別墅

gina,

唔該晒你報料, 我剛剛都買左個雅x亭枕頭比囝囝, 依家許立記做緊八折,只係64元好抵呀
[quote]
stephenietam 寫道:

首頁

尾頁

跳至