懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

8月預產期的準媽咪,分享下啦 (PART 5)~

話咁快又到part 5啦 仲有好多mami已經生左添 , 恭喜恭喜

希望快d到我啦

男爵府

Re: 8月預產期的準媽咪,分享下啦 (PART 5)~

等我都黎報到先!

男爵府

多謝咁多位媽咪讚yuki得意!

其實張伸脷相係佢daddy拍低左video, 然後capture出黎既, 如果靠相機, 都幾難捕捉到剛剛伸脷既一刻!

子爵府

報到!

Bebichhichi:
你都好近預產期,就快到你的BB出世了!

子爵府

哦∼∼
原來如此!等我叫老公練好d攝影技術先!

[quote]
yon 寫道:
多謝咁多位媽咪讚yuki得意!

其實張伸脷相係佢daddy拍低左video, 然後capture出黎既, 如果靠相機, 都幾難捕捉到剛剛伸脷既一刻!

複式洋房

我又黎報到先!!!冇上黎2日,之前個1PART都未睇晒呀~

複式洋房

好開心part5啦!

報到先

子爵府

whitebunny ,

我都想呀, 今日係產假第一日, 希望bb快d出黎見我啦

whitebunny 寫道:
報到!

Bebichhichi:
你都好近預產期,就快到你的BB出世了!

複式洋房

我個盆骨仲係好痛, 尋日開始仲要喉嚨痛同咳添, 唉... ...
:-| :-| :-|

唔知感冒 可唔可以開刀呢?

又辛苦, 又擔心.......
:cry: :cry: :cry:

大宅

報到!! 報到!!
又o黎報到~~~~

真係又咁快又part 5, 今次part 5我真係生得啦~~
好興奮!!!!

大宅

yon,
我亞妹話係法國醫院d姑娘叫佢唔好食魚住, 因為魚肉會令傷口新增長肉, 咁就會形成人人講緊的肉芽, 咁個傷口就會唔靚, 唔smooth~~~
你要過左一排, 傷口埋哂先好食魚~
佢飲d谷奶湯有木瓜章魚(即係乾魷魚)湯, 花生豬手湯, 飲多d水份, 奶。
奶你唔好飲凍, 要戒口, 飲牛奶公司有種紙包奶, 無防腐劑, 約$25/6包, 可以唔洗放落雪櫃!!!!

大宅

仲未o黎? ?-(

子爵府

yon:
想問問你住幾多人房?環境如何呢?

大宅

原來已經開左part5啦,等我仲 on居居响 part4 留 meassage添

大宅

fion-mama 寫道:
原來已經開左part5啦,等我仲 on居居响 part4 留 meassage添

唔係得你, 我今日一上o黎, 都係去左part 4留言先o架~~~

大宅

hi, 第一次 join 你地
次次見到呢個 topic 都成幾十頁 la

大宅

報到!

大宅

hi! 真係好多msg 呢!
呢2日感覺到肚底有些'贅'了, 有時肚底(恥骨位附近)會有'la'住的感覺, 又比之前更快覺得急(坐響度時), 我諗BB頭開始進入盤骨吧?? 但BB依然隻腳會勁'撐'我的肚頂...是否都是正常呢??
dearest 寫道:
hi, 第一次 join 你地
次次見到呢個 topic 都成幾十頁 la

大宅

fino_mama:
我都怕自己未必分得開他們, 因為太小了.

大宅

各位不如俾 d 意見 ar, 我做唔做催生好 ar..?
係咁既:

我個 dr. 今個月 12 號就放大假 la
佢叫我諗下不如催生 or 會有其他醫生幫我接
我轉燈搵佢幫我接 ga
coz 佢廿幾年前接我 ga ma
如果搵其他醫生就無左我搵佢接個 meaning...
我都唔知阿 b 會唔會下星期出世 ga :cry:

首頁

尾頁

跳至