跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

仲有1日咋<請投票>813最似爸媽比賽

[size=medium]BK0602 最似爸媽比賽終於進入投票階段,
投票資格: 參加813的媽咪
投票日期: 即日至8月12日晚6時
投票方式: 每人每組可投3票, 以分數投票, 最似係: 3分,跟住2分, 1分咁 (參加者不可以投自己票).
請按此 最似爸媽相片----->(去片)
睇下心水候選人的相片, 再在此topic公開投票

例子 (參賽編號) 分數, 如下:
最似爸爸:
(10)3分
(13)2分
(14)1分

最似媽媽:
(13)3分
(11)2分
(19)1分

男爵府

Re: 來來來<請投票>813最似爸媽比賽

自已可唔可以投返自己架
我驚我一票都無呀
:-( :-(

大宅

好媽媽勳章

sylviawong 寫道:
自已可唔可以投返自己架
我驚我一票都無呀
:-( :-(

sorry, 唔記得講, 唔可以投自己.
唔洗驚啦! 玩下算啦!

別墅

最似爸爸:
5) papa~浩mama 3分
3) papa~ngphoebe 2分
4) papa~winwiniwn 1分

最似媽媽:
3)mama~viola810 3分
5)mama~fatcarrot 2分
2)mama~Pinky 1分

大宅

最似爸爸:
4) papa~winwiniwn 3分
3) papa~ngphoebe 2分
5) papa~浩mama 1分

最似媽媽:
5)mama~fatcarrot 3分
3)mama~viola810 2分
1)mama~cherrian 1分

男爵府

原來可以用我bb時o既相架..
我有一張勁似架..

複式洋房

最似爸爸:
(4) winwinwin ------3分
(2) tabasco---------2分
(6) Sylviawong-----1分

最似媽媽:
(3) viola810 -------3分
(5) fatcarrot -------2分
(1) cherrian --------1分

奀豬好多嘢講呀....

大宅

好媽媽勳章

cherrian 寫道:
原來可以用我bb時o既相架..
我有一張勁似架..

我在交相topic有寫, 你眼大睇過龍啦.

男爵府

tabasco 寫道:

hehe, 我應該係冇睇到呀, 你唔記得係你打比我追我交相架..
真係唔好意思就真

大宅

好媽媽勳章

[quote]
tabasco 寫道:

hehe, 我應該係冇睇到呀, 你唔記得係你打比我追我交相架..
真係唔好意思就真[/quote]
係啦, 追交相都追到瘦晒, 我都明白大家都好忙, 唔緊要啦. 至緊要係有得玩,

大宅

好媽媽勳章

[size=medium]BK0602 最似爸媽比賽終於進入投票階段,
投票資格: 參加813的媽咪
投票日期: 即日至8月12日晚6時
投票方式: 每人每組可投3票, 以分數投票, 最似係: 3分,跟住2分, 1分咁 (參加者不可以投自己票).
請按此 最似爸媽相片----->(去片)
睇下心水候選人的相片, 再在此topic公開投票

例子 (參賽編號) 分數, 如下:
最似爸爸:
(10)3分
(13)2分
(14)1分

最似媽媽:
(13)3分
(11)2分
(19)1分

男爵府

tabasco,

對對..一日都係怪自己唔溫書

男爵府

好彩有1分,唔駛食蛋.....
多謝你呀!AdaNg

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

最似爸爸:
2) - 3分
5) - 2分
7) - 1分

最似媽媽:
5) - 3分
3) - 2分
2) - 1分

男爵府

我可唔可以投似baba, 唔投似mama?

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

DEL

男爵府

我d bb相都o係晒我媽咪屋企,所以整唔到合成相啊!! :-( :-( 不過我覺得我同芯芯張合照都幾似! 算啦!志在參與!多謝有投我票o既mama!

我覺得都幾頭痛,所以想遲d先投票! :mrgreen:

該用戶已被刪除

男爵府

pinky,

我搵相時先發覺原來我同臭b得好少合照ja..10張唔夠..
所以求其搵張笑起上黎差唔多就算

大宅

好媽媽勳章

我可唔可以投似baba, 唔投似mama?

唔可以, 因為我點票時會好亂, 我都要夾番條大數嫁!
go go go

首頁

尾頁

跳至