意見反饋
義工
跳至
[澳門] Happy Birthday to Eunice

男爵府

國民生產總值:6866

Happy Birthday to Eunice

Eunice
預祝你明日8月5日生日快樂,日日都開開心心,快高長大!
送扎靚靚花俾你啦!咁你daddy同mami點同你興祝呢?
him him & 姨姨

伯爵府

國民生產總值:15883

Re: Happy Birthday to Eunice

Eunice生日呀??

祝您一年靚過一年.....
快高長大
開開心心

伯爵府

國民生產總值:19285

Eunice~~

HAPPY BIRTHDAY~

伯爵府

國民生產總值:19285

男爵府

國民生產總值:5281

多謝哂大家, 我好閒心呀, ni排我太忙啦, 因為忙如同囡囡係屋企搞個小形生日會, 在多一次多謝
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

男爵府

macaogirl 寫道:
Eunice
預祝你明日8月5日生日快樂,日日都開開心心,快高長大!
送扎靚靚花俾你啦!咁你daddy同mami點同你興祝呢?
him him & 姨姨

him him,
話比你知呀, 我媽媽同爸爸會係屋企同我搞個生日會, 道時godmother,婆婆, 細大2媽, fu fu, 怕怕都會里我home度, 到時實玩度我very tired囉
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

別墅

國民生產總值:958

Eunice,
Happy Birthday

祝快高長大,身體健康.

你大個女喇,記住今日除左係你生日外,仲係你媽咪兩年前最辛苦既日子呀,記得錫錫媽咪多謝佢呀.
[/img]

Florinda,
要努力加油揪Eunice呀

大宅

國民生產總值:3699

Florinda:
祝Eunice快高長大, 愈大愈靚!!!
[size=large]Happy Birthday!

子爵府

國民生產總值:11617

Eunice

happy birthday to u, happy birthday to u, happy birthday to 靚靚 Eunice, happy birthday to u

玩得開心呀, 記得叫mami daddy 買好多好多生日禮物俾你

伯爵府

嘩......florinda..您做乜琴晚咁夜都未訓呀??

複式洋房

國民生產總值:239

Happy Birthday,

Eunice

[size=large]Happy Birthday to you

男爵府

BABALALA 寫道:
嘩......florinda..您做乜琴晚咁夜都未訓呀??

Porque tive enfeitar a casa, e por outro lado MISS YOU ahma

伯爵府

FLORINDA 寫道:

Porque tive enfeitar a casa, e por outro lado MISS YOU ahma

但係我無掛住您wo
您佈置咩呀??攪到咁夜?
咁您地玩得開心嗎??您個女幾歲生日呀??

男爵府

[quote]

但係我無掛住您wo
您佈置咩呀??攪到咁夜?
咁您地玩得開心嗎??您個女幾歲生日呀??

我唔信你冇掛住我
我叫咗家姐and同事print咗好多Mickey and Minnie d樣然後我同去今佈置門口and屋企入面, hmmmm...我覺得ok啦因為我係用哂我所有心幾里佈置, 所以果晚迷搞度咁夜羅, 不個睇日見道囡囡咁好心, 我就覺得幸苦d都唔便要啦.
我哋都玩得幾閒心呀, 呀係呀個日係我個女2歲生日
Hmmm...睇下我老公幾時得閒呀, 我叫佢幫我正d相道時send比你睇呀
Bala你淋唔淋主Afonso1歲幫佢搞生日會呀

男爵府

Siao 寫道:
Eunice,
Happy Birthday

祝快高長大,身體健康.

你大個女喇,記住今日除左係你生日外,仲係你媽咪兩年前最辛苦既日子呀,記得錫錫媽咪多謝佢呀.
[/img]

Florinda,
要努力加油揪Eunice呀

Siao,
我睇完你寫個一(你大個女喇,記住今日除左係你生日外,仲係你媽咪兩年前最辛苦既日子呀,記得錫錫媽咪多謝佢呀)and個句(要努力加油揪Eunice呀)我真係流咗小小眼戾出來因為你就最明白做媽媽真係幾幸苦, Siao你都要努力加油揪你個美麗小公主呀, 好多謝你 :-(

伯爵府

FLORINDA~~放假la wo...好開心la

伯爵府

我唔信你冇掛住我
我叫咗家姐and同事print咗好多Mickey and Minnie d樣然後我同去今佈置門口and屋企入面, hmmmm...我覺得ok啦因為我係用哂我所有心幾里佈置, 所以果晚迷搞度咁夜羅, 不個睇日見道囡囡咁好心, 我就覺得幸苦d都唔便要啦.
Hmmm...睇下我老公幾時得閒呀, 我叫佢幫我正d相道時send比你睇呀

您個女中2 mickey ga??

有呀,我唸住同佢擺返幾圍再攪多個生日會lor,仲要訂個2層生日旦糕tim 不過吾知係邊到攪生日會好...我屋企細ma...得到14xx尺,我驚吾夠lor

男爵府

[quote]
我唔信你冇掛住我

您個女中2 mickey ga??

有呀,我唸住同佢擺返幾圍再攪多個生日會lor,仲要訂個2層生日旦糕tim 不過吾知係邊到攪生日會好...我屋企細ma...得到14xx尺,我驚吾夠lor[/quote]

我個女中2Minnie ga
bala我淋Afonso生日你不如出去出面搞啦, 因為咁樣你唔怕幸苦又地放大D羅 你有冇淋過請我先 不果講疋比你聽我唔會買貴禮物ga

男爵府

國民生產總值:6866

FLORINDA
你真係有心思!我都諗緊點同him him攪,我想買d pooh & friends 佈置,唔知係邊度有得賣呢?佢勁鐘意pooh,最好係有關生日o個d pooh囉

伯爵府

我個女中2Minnie ga
bala我淋Afonso生日你不如出去出面搞啦, 因為咁樣你唔怕幸苦又地放大D羅 你有冇淋過請我先 不果講疋比你聽我唔會買貴禮物ga

其實我真係吾想請您ga,不過為左請您個女,先無辨法ja...

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.