跳至

首頁

尾頁

侯爵府

小白兔入黎啦之part 4

我幫白兔開
我家有隻曳曳豬

侯爵府

Re: 小白兔入黎啦之part 4

侯爵府

我家有隻曳曳豬

珍珠宮

男爵府

HIHi
sharon豬,有糯米糍食 好味~~!!!
sharonwong 寫道:
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

侯爵府

係幫我開至0岩, 唔該哂bor
我幫白兔開

侯爵府

PROFESSOR, RABBIT, CURTIS MA, 清湯面

巧多謝你地既關心, 無言感激

侯爵府

HI ALL

希希星期二會返嘉賓照超聲波, 但無論是水囊OR小腸氣, 都要做手術 :cry:

昨天返學校家長日, 希希玩緊大肌肉活動時, D家長要入另一房開會, 約10分鐘, 聽到有人喊, 我都無理, 諗下又未必係希希, 又有老師0係道, 但聽到越喊越大聲, 個心唔舒服, 忍唔住出去睇下, 個然係希希, 唉.....
之後係隔離房玩左5分鐘又喊 :cry:
後來我去左買校服, 係對面房, 所以都玩左好耐, 後來所有小朋友走哂, 佢都唔覺, 係老師問佢媽媽呢, 又大喊了 :-(
好采所有老師都好純品, 又有愛心, 希希好LIKE佢個黃老師, 又靚女, 咁都好D

珍珠宮

hihirita 寫道:
PROFESSOR, RABBIT, CURTIS MA, 清湯面

Don't say 無言感激 la !! I love you & Hei Hei ga :-(

珍珠宮

HI ALL

希希星期二會返嘉賓照超聲波, 但無論是水囊OR小腸氣, 都要做手術 :cry:

Be brave to face the challenge
Take care !!

珍珠宮

昨天返學校家長日, 希希玩緊大肌肉活動時, D家長要入另一房開會, 約10分鐘, 聽到有人喊, 我都無理, 諗下又未必係希希, 又有老師0係道, 但聽到越喊越大聲, 個心唔舒服, 忍唔住出去睇下, 個然係希希, 唉.....
後來我去左買校服, 係對面房, 所以都玩左好耐, 後來所有小朋友走哂, 佢都唔覺, 係老師問佢媽媽呢, 又大喊了 :-(
好采所有老師都好純品, 又有愛心, 希希好LIKE佢個黃老師, 又靚女, 咁都好D

I'm sure my son will cry more seriously than Hei Hei tim ga :-(

男爵府

hihirita ,
希希返邊間呀
小朋友初初返學離開媽媽一定會喊一排既,等佢第日返多一排,發覺同d小朋友一齊玩得開心就好d架喇!
希希冇事嗎?點會咁既?咁幾時做手術呀!
唔好咁擔啦,希希好快就會好返架喇!
祝希希健健康康
HI ALL

http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

侯爵府

我家有隻曳曳豬

男爵府

sharon豬

侯爵府

maggie豬:
未訓呀
我家有隻曳曳豬

侯爵府

[size=medium]小白兔早 !
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

我幫白兔開

thanks

公爵府

babymaggieleung 寫道:
HIHi
sharon豬,有糯米糍食 好味~~!!!

maggie

搞乜呀, 幾日冇見你 ?-(

公爵府

professor 寫道:
[quote]

Don't say 無言感激 la !! I love you & Hei Hei ga :-([/quote]

咪係, Don't JUST say無言感激 la, 比D 實質D 既野啦

公爵府

professor 寫道:
[quote]
HI ALL

Be brave to face the challenge
Take care !![/quote]

YES, 勇敢D 雖然係知易行難, 但都要盡量保持冷靜, 否則希希仲驚過你, 仲有, E 生都話係小手術嗎

首頁

尾頁

跳至