興趣嗜好

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+alicealice313+於+13-03-02+

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Hangsin+於+13-03-23+發表好

原帖由 loklok_mama 於 13-03-23 發表
咩犀利先喺我凑甘多個丫,定係我老公犀利如果唔細既兩個,我一早甩身,慶幸大既可以分擔下 ...
咁都要你教到大個2個乖,肯幫手先得。

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Hangsin+於+13-03-23+發表好

原帖由 loklok_mama 於 13-03-23 發表
咩犀利先喺我凑甘多個丫,定係我老公犀利如果唔細既兩個,我一早甩身,慶幸大既可以分擔下 ...
好生養媽媽+百發百中爸爸=好命水夫婦

男爵府

引用:Quote:原帖由+easonkinki+於+13-03-04+發表

原帖由 alicealice313 於 13-03-23 發表
15,13,7,6,4,2
遲咗復唔好意思,上面堆數字唔係六合彩號碼,係佢地既歲數!唔好攪錯!
你就真真犀利,細既相距甘密,一定湊得好辛苦。我十八九歲生,以前性格火爆,冇甘好耐性同eq.真係痴線,後尾人大左,性格睇開左,eq越黎越高,而家就好好多,加上有大既分擔家頭細務,都尚算ok啦!

男爵府

回覆:Hangsin 的帖子

百發百中就唔止四個lu.我老公超鐘意小朋友,如果我肯,佢而家都想生我睬佢都傻,臨尾生到個女比佢就完成使命,功德圓满

Michelleswift    發表於 14-12-30 22:22

男爵府

引用:Quote:原帖由+loklok_mama+於+13-03-23+發

原帖由 Hangsin 於 13-03-23 發表
咁都要你教到大個2個乖,肯幫手先得。
所以我唔迫佢地讀書,由得佢地自由發揮,最緊要佢地開心、健康,做個好人,唔好遺害社會。好感恩佢地冇學壞,冇做寄生蟲,總算有d安慰

男爵府

回覆:生3個BB嘅JM揮手區

大仔14,二女6,給女20個月

男爵府

減齡達人勳章

大女4歲半,細仔2歲7個月,仲有個黎緊6月出世

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+easonkinki+於+13-03-04+發表

原帖由 alicealice313 於 13-03-23 發表
15,13,7,6,4,2
遲咗復唔好意思,上面堆數字唔係六合彩號碼,係佢地既歲數!唔好攪錯!
佩服!羨慕!

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+alicealice313+於+13-03-23+

男爵府

有個3B媽媽嘅whatsapp gp大家有興趣入嗎?

侯爵府

引用:咁其實依家都多咗人生3個啦,我大小姐14歲,

原帖由 littlepear 於 13-03-15 發表
咁其實依家都多咗人生3個啦,我大小姐14歲, 二少5歲, 三少11個月, 但出街d人成日覺得我有三個細路好跨張咁: ...
吾算, 我見過大兩個女讀緊中學, 第三個七歲, 最細兩歲幾, 人地四個仲勁

侯爵府

引用:有個3B媽媽嘅whatsapp+gp大家有興趣入嗎?

原帖由 阿紀 於 14-02-06 發表

男爵府

yin-ting 發表於 14-2-25 01:05
pls pm your phone no.

大宅

好媽媽勳章

我3個有男有女4, 7, 9歲

mmami    發表於 14-2-25 11:54
~我有一個好老公同三個小寶貝~

子爵府

我大女9歲, 二女7歲, 阿仔兩歲. 兩公婆返工, 阿仔平日係婆婆度訓, 星期六晚返屋企. 星期日晚返婆婆家吃飯後留低, 放長假就返屋企, 不過兩個家姐功課多, 課外活動多, 犧牲阿仔D時間, 等佢返學就返屋企訓, 到時婆婆又要過來等放學, 或湊去課外活動

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

edith208 發表於 14-2-25 20:08
我大女9歲, 二女7歲, 阿仔兩歲. 兩公婆返工, 阿仔平日係婆婆度訓, 星期六晚返屋企. 星期日晚返婆婆家吃飯後 ...

仔仔返K2婆婆會唔會冇咁困身?

子爵府

mmami 發表於 14-2-25 21:34
仔仔返K2婆婆會唔會冇咁困身?
仲有公公幫手, 一個係屋企睇 / 做家務, 一個帶playground / 買送 / 接家姐放學

大宅

一個嬲字

大宅

引用:有個3B媽媽嘅whatsapp gp大家有興趣入嗎

原帖由 阿紀 於 14-02-06 發表
好呀~add me la

首頁
12345...6

尾頁

跳至