潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

DVD HandiCam 一問 - 唔該

請問各位有邊位用緊 DVD HandiCam
可否介紹一下
我想買番部,但唔知邊隻好
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

男爵府

Re: DVD HandiCam 一問 - 唔該

你係唔係想問DVD手提攝錄機啊?

cat168128 寫道:
請問各位有邊位用緊 DVD HandiCam
可否介紹一下
我想買番部,但唔知邊隻好
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

My opinion, Sony is user-friendly but a bit expensive. JVC's quality is also good and the price is much more reasonable.

男爵府

我早2/3個月買左部Sony 的 video-cam. 個人覺得唔錯, 幾user-friendly, 個manual 又係touch screen的. 又唔貴(好似$6,000左右), 因為其實都係新屎坑買返黎玩幾次, 依家我都dump左係度無用.

男爵府

我又係用緊Sony DVD
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

多謝咁多位既意見
我唸我會買sony
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

首頁

尾頁

跳至