跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

幫下我呀....

想問下你地徐左百八伴同mamacare之外...
仲有邊度有bb網床買呀?最好唔好太貴la....

大宅

Re: 幫下我呀....

係一個網中見到既
按呢度

大宅

Jennifer,

做咩咁夜仲唔訓?? boo都唔肯訓呀~~ :-( 佢話聽日要搵你....個女呀

大宅

唔該哂你呀....

別墅

B桐豬之媽咪:

Pampers會員系chicco買bb網床有得〝平〞,原價$1398.00,Pampers員會買$868.00

大宅

請問係邊度ga..可以詳細咁講下ma???

別墅

B桐豬之媽咪:

如你有入pampers會的話,pampers會寄一份有關積份計劃的資料及會員卡給你。系pamper的膠袋有個熊仔圖案集齊4個+$868.00要帶會員卡,就ok

大宅

咁點圥可以入會呀?澳門都有ga咩?

別墅

B桐豬之媽咪:

我系d藥房填表,你可以留意吓或者去Pampers 網址到填入會資料。如你朋友己入 Pampers會的話,你可以話吓可否借會員卡及熊仔圖寀給你。都可以,不過你唔好比過售貨員知道你的卡是借來。

大宅

傻婆,個價錢未同八佰伴一樣囉,868係張床,仲有佢上面果隔好似2百幾未計,計埋同八佰伴一樣架

複式洋房

我都有買到個張chicco網床,真係唔錯架,收埋又easy,第時唔用個時接埋左好少野,一定有地方放,唔怕阻地方,最重要佢真係好安全呀!我老公話佢前二日看到報紙現在chicco做緊特價,張網床八百幾元,如果你要買埋上面個層,就要加多二百幾元!如果你真係想買就好去看啦,現在做特價真係好低,平左有四百元左右,因我個時正價買都要1500元左右(連上層),你個bb又幾大呀,如果佢現在識坐,就唔要買上層啦,我個人feel上層冇用,我個仔上層都係用左二個月到!!到現在都仲用緊張網床玩呀!如果你要用pampers會員咭,我有呀!你唔要申請啦,因為申請來都冇用既,macau都用唔著!!!
我pm我tel. no. 比你啦!!

大宅

新任媽媽 寫道:
我都有買到個張chicco網床,真係唔錯架,收埋又easy,第時唔用個時接埋左好少野,一定有地方放,唔怕阻地方,最重要佢真係好安全呀!我老公話佢前二日看到報紙現在chicco做緊特價,張網床八百幾元,如果你要買埋上面個層,就要加多二百幾元!如果你真係想買就好去看啦,現在做特價真係好低,平左有四百元左右,因我個時正價買都要1500元左右(連上層),你個bb又幾大呀,如果佢現在識坐,就唔要買上層啦,我個人feel上層冇用,我個仔上層都係用左二個月到!!到現在都仲用緊張網床玩呀!如果你要用pampers會員咭,我有呀!你唔要申請啦,因為申請來都冇用既,macau都用唔著!!!
我pm我tel. no. 比你啦!!

我都知八佰伴而家做緊價...但係我唔想買上面個層呀...因為我個女女而家2個多月...應該差唔多識坐....而且我又有一張bb床..不過係好細張....到佢識坐個陣就唔用得...所以唔想買咁貴..如果買左個張而家呢張又唔知掉好定點好....
同埋bb大得太快la...到2歲度佢就唔會訓張床...到時又係哂..
所以咪想買張便d lor....
好呀...唔該你先呀...到時我打比你呀....
你點稱呼呀...

大宅

garfield

個熊仔圖案係邊ga???

複式洋房

B桐豬之媽咪 :
咁你要睇返你自己個耍要啦~~~因為我bb床同網床二用都有買呀,自覺bb床係最冇用,現在都係用來放阿b的野!返而網床好用好多,工人做緊其他野既時候,可以放佢下去等佢自己玩,好用好多!!!因為以我所知,有隻牌子叫"babystart"唔知你聽過咪,佢都有網床,好像都要六百元樓下(這隻好像最平),我老公開頭買個時都睇過個個"babystart"話好像好危險唔係好隱陣!!!如果chicco係8百幾元既,不如買chicco好過啦,因為佢可以收埋,又安全好多,都係貴二百幾元!!!

複式洋房

個d熊仔圖案咪係個袋上面有個方格裡面有個熊仔,熊仔心口有個1ga數字同係下邊寫住初生or小號架!!

大宅

新任媽媽

唉~~我都煩惱緊呀...因為八佰伴個特價係二用ga...
$1200...雖然唔係好貴...而且仲摺得埋tim...但係我唔想哂野呀....不過而家個張係比初生bb訓ge...係木床黎ga...
如果買左張新ge我呢張舊ge又唔知點處理好....
所以咪想睇下有冇d便便地ge...到阿b一唔用ge時候就掉..
都冇咁肉尺ma....

複式洋房

B桐豬之媽咪 :
你諗得買網床既,都冇諗住咁快掉架啦,因為應該可以有排用架!!我個仔都用左一年都仲用緊張網床!!
咁其實你現在係因為現在張床細呀?定係點呀??
講來聽聽!!!

大宅

新任媽咪

係因為而家張床太細la....頂多都係訓到3個月左右...
因為如果佢識得轉身或者坐ge時候...就會好危險....
會有可能碌落床...而且床圍又唔高....我而家買一set7件ge bb床用品...有圍欄...被仔咁...都唔arm size....
大左一個位咁濟......http://hk.up.photos.yahoo.com/ed/littlesun1983呢度有2張我而家用緊ge床仔相...你去睇下再比d意見我...睇下我應唔應該買呀...

複式洋房

B桐豬之媽咪 :
個個網頁看不到喎!!??????????

大宅

你試下按呢度呀

首頁
12345...6

尾頁

跳至