美容扮靚

跳至

首頁
12345...65

尾頁

複式洋房

Re: 彩光/激光去雀斑

Hi, Melody mum,

I have the same problem too. Cau u pm me the contact.

Thanks

honeypakki 寫道:
hello, melody mum.

我都有賀爾蒙斑+雀斑, 皮膚還很干, 你的醫生好不好 ?
可不可以介紹給我? 多謝了

複式洋房

有好多人做o左彩光都覺得冇做,好多都係因為美容師怕做彩光時燒傷客人o既皮膚,寧願用較低o既度數,所以令到做出o黎o既效果唔顯著,或者冇用。

要安全同有效,最好都係搵醫生啦!
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

複式洋房

各位,我已經pm o左 dr fung o既資料俾大家啦!
即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

民房

I also want to know Dr Fung info

民房

Miss Chan Chan,
pls also send info to me

王國長老

王國長老

ms chan chan

麻煩pm埋俾我丫,唔該!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

複式洋房

我己經PM o左俾兩位啦!

大宅

Miss_Chan_Chan,
Please PM me the info. and would you mind telling me how much it is to get the laser done and how many times did you have laser?
THanks,
lenglengma

大宅

我都做左彩光第2次,都係重點去斑,第2次冇第1次效果明顯,可能第一次d斑多d,不過我真係發覺,做完唔好好保護真係出返d斑出黎,所以如果有做過彩光d姐妹,一定要聽話,有太陽地方一定要大傘。

複式洋房

我PM o左俾你啦!
lenglengma 寫道:
Miss_Chan_Chan,
Please PM me the info. and would you mind telling me how much it is to get the laser done and how many times did you have laser?
THanks,
lenglengma

洋房

hi miss_chan_chan:

收到你的pm,thanks!
但我想問你做了彩光總共幾多次呀!而每一次收幾多錢呀!
你是在診所做,還是到醫院做?是做IPL或LASER FACIAL或
FRAXEL機呢?(如果你知道的話),你總需要做嗎?SORRY,我太多問題了你可PM我的!THANKS !THANKS!

複式洋房

一次$3300,一共要做5次,你可以去佢中環o的診所做,或者可以去仁安,dr fung都有係果個註診。我唔知道佢係用邊部機呀,唔好意思,幫你唔到。不過如果係仁安做就有免息分期,有時撞o岩promotion,$12500就有5次啦!

民房

hihi Miss Chan Chan,

pls PM to me ~~
thanks!!

[email protected]

複式洋房

keipigpig 寫道:
hihi Miss Chan Chan,

pls PM to me ~~
thanks!!

[email protected]

我PM o左俾你啦!

伯爵府

Miss_Chan_Chan ~~可吾可以PM埋比我呀,MANY THX
該用戶已被刪除

侯爵府

CATHERINE,

咁你做是咩價錢呢?

大宅

Please also send the information to me. Thanks.

複式洋房

BABALALA 寫道:
Miss_Chan_Chan ~~可吾可以PM埋比我呀,MANY THX

我PM o左俾你啦!

複式洋房

Eana 寫道:

Please also send the information to me. Thanks.

我PM o左俾你啦!

首頁
12345...65

尾頁

跳至