想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有否吃排卵藥,請分享.

哎呀!食左排卵丸,肚好多風,唔舒服,!最弊d temp唔清楚,
d仔又好奇,昨日深色,我想今早dodo嘅,但今早竟然有36.8,
我重未試過咁嘅,我錯過左la,救命呀! :-(

別墅

KYU,
我問過醫生, 佢都話食左可能會高溫d架。佢話係正常喎。但我覺得亂左, 好似好怪咁。
不過我d1-d10左右都好高溫, 之後開始低番,唔知係咪排卵, 用d仔又check唔到上下深, 好煩呀! 但係如果你check到下深, 不如都照do啦, 有殺錯冇放過

別墅

MiniP
我今早有補獲,唔知有冇用,我想要仔,所以先miss左,希望你
地成功la!
MiniP 寫道:
KYU,
我問過醫生, 佢都話食左可能會高溫d架。佢話係正常喎。但我覺得亂左, 好似好怪咁。
不過我d1-d10左右都好高溫, 之後開始低番,唔知係咪排卵, 用d仔又check唔到上下深, 好煩呀! 但係如果你check到下深, 不如都照do啦, 有殺錯冇放過

複式洋房

我都係睇你個醫生...佢話我有多囊又係比了5粒排卵我食..仲未食呀要等m 來..好緊張之前做了half-year都係中空.

複式洋房

noodle813好想知你d消息..我係睇你個西醫..希望你bingo
易都希望各姊妹bingo

子爵府

我沒有特登去照架..不過我食左幾次, 都唔係day 14-15排卵, 所以好難夾岩時間...我有1-2次day 14 去覆趁, 順便照...點知乜都睇唔到....

[quote]
sunsunBB 寫道:
如果你擔心, 點解你食完排卵藥唔去醫生度照

男爵府

好媽媽勳章

各位姐妹:

想問

複式洋房

jk0925,

我第三個月食排卵藥, 之前個2個月m 超準 cycle 29日 , 未食藥之前,試過30日, 34日, 29日, 32日...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

all sister
如果,我miss佐食排卵藥嘅時間..
但我day12左右,去醫生度照到..
冇排卵嘅話,可唔可以再打排卵針呢?
或者照到有排卵,但粒卵子唔夠大..
咁可唔可以打針呢?

民房

SUNSUNBB,

多謝你的解答,我會下星期再驗一次。

Thank's wgp125

洋房

我頭先去睇醫生, 呢個問題幫你問左醫生, 佢話咁既情況係可以打排卵針既, 不過佢唔係好讚成, 因為最好係按步就班, 逐步黎, 同埋始終針又貴好多,佢提議都係遲一個月先喎.(或者呢個月就bingo呢?)

may(14) 寫道:
all sister
如果,我miss佐食排卵藥嘅時間..
但我day12左右,去醫生度照到..
冇排卵嘅話,可唔可以再打排卵針呢?
或者照到有排卵,但粒卵子唔夠大..
咁可唔可以打針呢?

洋房

may 14:
咁你今日係day幾呀?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sunsunBB
多謝你答我,我仲未MC呀..好煩..
個胸又漲又痛..
個肚有時扯住痛,食得飽個胃頂住頂住咁..
唉,我下個月唔係香港,我希望M小姐快D黎,我可以去睇醫生開排卵藥.
希望M小姐千奇唔好係我唔係香港時先至舍得黎呀.
但如果再遲多幾個星期嘅話,我諗我又會MISS多一個月啦.

:-( :-( :-(

洋房

不如你離開香港前去左問醫生拎定藥先洛, 應該醫生會比既. 不過你幾時返黎香港呀, 因為最好食完藥可以返去照蛋.
may(14) 寫道:
sunsunBB
多謝你答我,我仲未MC呀..好煩..
個胸又漲又痛..
個肚有時扯住痛,食得飽個胃頂住頂住咁..
唉,我下個月唔係香港,我希望M小姐快D黎,我可以去睇醫生開排卵藥.
希望M小姐千奇唔好係我唔係香港時先至舍得黎呀.
但如果再遲多幾個星期嘅話,我諗我又會MISS多一個月啦.

:-( :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sunsunBB

我果次去睇馮醫生,佢話要我M黎佐,複診佢先至開藥俾我..
:-( :-( 我依架諗緊,要唔要轉醫生..

首頁

尾頁

跳至