跳至

首頁
34567...20

尾頁

複式洋房

Re: TKO 入來吹水

好似兩架都唔得 WOR

複式洋房

我想問TKO媽媽, 係寶琳邊間藥房買尿片最平呢? 幾錢?

男爵府

最後我搭左92號去sai kung market, 再轉299去西徑村勒, 真係好偏僻, 我個菲傭好似有幾聲咳, so我帶左佢去睇醫生, 醫生話佢有少少感冒, 而個化驗所要星期一至開番, 我叫佢monday自己搭巴士去將軍澳驗身

大宅

去完 tko 8/10 playgroup 有什麼意見, 大家想唔想繼續搞 playgroup, 每月一次 10~15人一班? 地點可以提出, 最緊要方便大家.

大宅

Dear all,

I will join playgroup if time is available.
I prefer to be one time per month. No problem in any TKO club house or centre.
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

大宅

讚成!!!柏行話記得預埋佢~~

複式洋房

係呀,我都想玩,因為 8�10要觀禮,來唔到,好唔開心呀

大宅

贊成

reginefhk 寫道:
去完 tko 8/10 playgroup 有什麼意見, 大家想唔想繼續搞 playgroup, 每月一次 10~15人一班? 地點可以提出, 最緊要方便大家.

民房

我都贊成呀...岩岩完左既8/10playgroup party我太遲睇到所以你地full哂黎唔到!

1個月1次唔錯喎, 地點可以任何TKO屋苑既clubhouse呀....

複式洋房

It's very nice to have playgroup activity monthly. But I just think I can only join it bi-monthly because sometimes may not be available on the Sundays.

Just think if there would be sufficient babies if holding monthly ? or better be bi-monthly ?

別墅

Hi, I am 06/05 mama in TKO. Can I join the playgroup as well? Kindly let me know if there is any information, thx

tpybaby 寫道:
It's very nice to have playgroup activity monthly. But I just think I can only join it bi-monthly because sometimes may not be available on the Sundays.

Just think if there would be sufficient babies if holding monthly ? or better be bi-monthly ?

複式洋房

想問有冇TKO媽媽用GOON大王尿片呢, 我想試M SIZE阿仔得唔得, 有冇媽媽可跟我交換, 我可用妮飄M SIZE換

大宅

reginefhk 寫道:

i am interested to join also, i live in Ocean Shores, can help to book the clubhouse activity room

複式洋房

好野, 有媽媽可以book場
不如定個日期啦
12 NOV好嗎

洋房

regine,

如果開playgroup. 時間ok. 我都會參加.

大宅

MANDY
today c doctor點樣 好番d未 ?-(

複式洋房

CheaChea,
sorry, 咁遲先覆你, 因為最近才得閒睇番d post
我的手腳模係叫 hong kong hand 上門整, 我見都幾難, 但我最後都再同佢地買左套 DIY 唸住BB 六個月時自己整

複式洋房

我見到好多媽媽都想參加PLAYGROUP
但暫時都未見到攪手, 不如等我發起啦
有興趣媽媽可到 TKO 11月份 PLAYGROUP 報名

REGINEHK,
我第一次攪, 唔知點聯絡導, 可否PM我

tongbetty,
可否幫忙看 OCEAN SHORES 場地價錢及空檔日期?

大宅

i can check Ocean Shores information this Sat. and tell u later.

do u prefer 12/11, how about the time?

大宅

jw2005 寫道:
CheaChea,
sorry, 咁遲先覆你, 因為最近才得閒睇番d post
我的手腳模係叫 hong kong hand 上門整, 我見都幾難, 但我最後都再同佢地買左套 DIY 唸住BB 六個月時自己整

我都買咗套幫阿囡整,但好難做!
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

首頁
34567...20

尾頁

跳至