婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:變態99,阿B喊幾下就話比藥佢食

d 乜野保嬰丹同panadol 有乜分别喎?!?!?

你會唔會少少事就比panadol个幼兒食呀!?!?

我未聽過一個中医贊成食D甘既野。。。。

賣中药嗰D係sales唔係中医

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

阿仔飲奶粉,食粥仔開始有飲開奶茶;都試過煲米水開奶;18個月佢自己介奶,就開始飲7星茶。3歲起,就食龜糕。

不過一切視乎小朋友既體質而定。但我從來無俾過猴xx,保嬰x既野佢食。
不知所謂的乙陸!!!

別墅

Bb岩岩打左兩個月支針,因為有機會發燒,醫生開定退燒藥,今日bb一扭計(平時都扭架啦),99就叫我俾退燒藥佢食,我話冇發燒做咩要食藥?!佢話食定等佢冇咁辛苦喎,痴根

別墅

引用:Bb岩岩打左兩個月支針,因為有機會發燒,醫

原帖由 oh_sharon1 於 13-03-29 發表
Bb岩岩打左兩個月支針,因為有機會發燒,醫生開定退燒藥,今日bb一扭計(平時都扭架啦),99就叫我俾退燒藥 ...
你99同我99一樣,3&4個月打個兩支針有機會發燒,一返到屋企99就話比bb食藥打定底先,佢話以前都係甘湊bb我死都吾制,最終兩次都冇發過燒!

大宅

有七星茶飲都算好啦,我99好信神佛,喊多兩聲,符水都出動埋

別墅

引用:Quote:原帖由+oh_sharon1+於+13-03-29+發表

原帖由 beeb1014 於 13-03-29 發表
你99同我99一樣,3&4個月打個兩支針有機會發燒,一返到屋企99就話比bb食藥打定底先,佢話以前都係甘湊bb:u ...
咪係囉,我都係無視佢

首頁

尾頁

跳至