跳至

首頁
12345...18

尾頁

大宅

Re: 老友記 (part 1)

lioxi,
係呀...我都覺得d要求幾高.....仲要2對波鞋(內外園)都要白色,咁啫係唔可以著平時出街個對thomas返學la :-( and同阿仔請事假都唔可以好似你地咁自由呀,個校長話非不得已都唔好請咁多事假喎,咁樣會阻礙到小朋友既學習進度...如請多過幾日,最好同老師講定,可給予小朋友一些功課係"假期"做...咁都得....so我都真係有一定既壓力呀.....

星期日 - 可能要stay home prepare 定d開學野,例如:熨衫,執書包,釘label.....

next monday & tuesday都要請假陪阿仔呀!

大宅

twins,
你check左pm未呀?
我係要釘係校服果d label呀,so上星期我冇答咀呀.....
哈哈.....of course....no la!!!
Twins 寫道:
咁你仲會唔會話比你HONEY知你係邊樹吹水呀?

大宅

WAIWAICHU2003,
我個樹釘係校服個d都有架, 間野晒做兩味.
咁你做唔做貼紙呀?

去收PM啦.
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

大宅

Twins,
係呀...原來你個邊兩樣label都有做架....咁你個邊可唔可以hold多1日先決定做唔做呀? 因為我同事今日會去睇下有冇得做,如果有,佢明天就會帶比我,so....thanks in advance!
pls check pm!

大宅

twins,
[size=large]bye-bye la~~~

大宅

[size=x-large]Goodmorning All
l

waiwaichu2003,

唔洗hold架, 我返home時幫你整就得架啦.
收pm~
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

大宅

[size=x-large]Good morning ar~~~~

twins,
貼紙label我同事幫我整左la,so 你可唔可以幫我整釘係衫個隻label呀? 想問係"縫"定係"貼"架? 如果ok,我想整2打,唔該...

zimba & lioxi,
報料:我家姐話係太子既始創中心見到巴士公司set左個counter賣巴士t-shirt,你地有興趣可去看一看呀!

大宅

我唔係好知釘衫個隻labe係縫定貼喎. 你PM定資料比我先啦.
至時再打TEL比你, 好冇呀?

大宅

waiwaichu2003, twins,
早晨呀!
多謝waiwaichu2003報料先!
我一陣去揀琴啦. 係個鋼琴老師陪我去揀. 我有樣野煩呀, 如果我跟個位老師學琴, 要$1200/月, 我初初無乜點諗就話好, 現在發現原來出面收$900/月咋. 咁若我唔跟佢學, 又好似利用佢......但又好貴......我想信佢有quali既......如果我唔去茶餐廳食早餐, 每日慳$10, 一個月都有$300......你地話我點算好呀? :-(

大宅

哈哈, 同你地呻完之後, 我打電話俾個位老師講咗啦. 佢好好人呀, 唔"nau"我, 仲肯同我去揀琴呀

大宅

Twins,
haha...我係咪就咁pm阿仔個名比你就得架la? 公仔有冇都冇所謂,至於"縫定貼"都冇所謂,不過d label係咪"布"質料呀?

大宅

zimba,
如果比著我,我會試1個月先,睇下佢教成點先再諗繼唔繼續law,因為好既老師係"可遇不可求",如果佢教得有心機同自己又受佢套教法,比貴小小都係值得既,以上純粹個人意見,最終決定權在你手呀.....
題外話,咁你係咪決定買上次個座鋼琴呀.....好貴呀~~

大宅

zimba,
係呢....舊校服個樹我honey話"留"下先喎,so 唔好意思...

大宅

waiwaichu2003 寫道:
Twins,
haha...我係咪就咁pm阿仔個名比你就得架la? 公仔有冇都冇所謂,至於"縫定貼"都冇所謂,不過d label係咪"布"質料呀?

係呀, 你就咁PM亞囝個名比我啦, 如要整埋英文名上去就比
埋我.
咩料我就唔記得, 總之今日去到就CALL你.

大宅

TWINS,

thank you ar.......
好搞野,阿仔岩岩call話要去disneyland喎,成4點幾先入到去,玩得幾個鐘,唉....算la....由得佢la,因為咁樣我今晚就可以乘機去k la嘛.... oh yeah........

大宅

咁夜至去DISNEYLAND既? 玩到9:00PM呀?
仲會唔會返去你HOME? 邊個同佢去玩呢?

ZIMBA,
乜你自己學琴咩?

大宅

Twins,
嘻嘻.....未知....睇下我家姐氹唔氹到阿仔唔去la,如果氹唔掂咁我今晚就有得唱k la,hoho.....我成大半年冇唱k la...好miss呢?!
係呢,你係咪聽日同阿囡去ocean park呀?
今日好似係lioxi佢地去....唔知今日多唔多人呢?

大宅

E.....唔係好明喎, 點解氹唔掂亞囝反而有得唱K呀?
明天囡囡唔去OCEAN PEAK啦, 要上學了. 因改左下個
月頭去. 同埋我係唔會陪囡囡去架!

大宅

Twins,
o...如果阿仔堅持要去disney...咁我家姐要陪佢去架嘛,咁一去起碼成9:00先返我地屋企la,咁我咪唔使趕返屋企接手揍阿仔law,that means我地兩支公都可以出外搵節目happy下la嘛....
點解你唔會同囡囡去op呀? 咁原本諗住係邊個帶佢去呀?

大宅

哦.......原來係咁樣! 咁而家知唔知去左未呀?

我要返工嘛, 所以唔去LU~
佢婆婆會同囡囡去OP, 而家仲會有幾個FAN一齊去既.

首頁
12345...18

尾頁

跳至